Doi dintre băieţii duri de la Hollywood, apreciaţii actori Mark Wahlberg şi Russell Crowe, îşi declară deschis război într-unul dintre cele mai îndrăzneţe filme ale momentului, Oraşul corupt, distribuit de MediaPro Distribution în cinematografele din toată ţara începând cu 8 februarie.

 broken_city_xxlg

Mark Wahlberg este Billy Taggart, un poliţist dedicat, cu o carieră promiţătoare până într-o noapte când se vede implicat într-un incident controversat. Primarul (Russell Crowe) reuşeşte să îl scape de închisoare, însă Billy rămâne fără slujbă şi este nevoit să îşi caute un alt mod de a-şi câştiga existenţa devenind astfel detectiv particular.

Afacerea nu îi merge deloc bine, însă când primarul îi oferă 50.000 de dolari pentru a o investiga pe soţia sa (Catherine Zeta-Jones), fostul om al legii este convins că va câştiga foarte uşor banii. Din păcate, situaţia se complică rapid, iar cercetările scot la iveală lucruri nu tocmai cinstite în care pare să fie implicat primarul oraşului. Pentru a-şi demonstra nevinovăţia şi recâştiga reputaţia, Billy va trebui să rişte totul, inclusiv propria libertate.

Producător şi actor principal al filmului Orasul corupt, Wahlberg susţine că s-a regăsit complet în poveste şi în întâmplările prin care trece personajul său.

“Apreziez faptul că Billy nu-şi iartă nimic. Face tot ce-i stă în putere pentru a corecta greşeala comisă în trecut. Din agenţia de detectivi particulari aflată în Brooklyn, acesta urmăreşte tot ce se întâmplă în oraş. Îi e dor de viaţa pe care o avea în politie şi crede că investigând-o pe soţia primarului, îşi va recâştiga gloria”.

Regizat de Allen Hughes, filmul Oraşul corupt este ecranizarea unui scenariu surprinzător semnat de Brian Tucker. Povestea se află în topul recomandărilor asociaţiei americane The Black List, locul de unde se reunesc cele mai bune scenarii propuse pentru ecranizare.

Distribuit de MediaPro Distribution, Oraşul corupt va avea premiera pe marile ecrane din ţară în dată de 8 februarie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Odeon Cineplex (Cluj) și alte cinematografe. Grand Cinema Digiplex Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.