Hitul olandez de box office al lui 2014, „Nuntă în Toscana”, va avea premiera în cinematografele noastre pe 23 octombrie, distribuit de Taylor Projects. În prima săptămână, fimul va rula în Cinema City – Afi Cotroceni, la Cinema Elvira Popepescu și în rețeaua RADEF.

Momentele romantice abundă în film, precum frișca pe torturile de nuntă, imaginile de basm și muzica lui André Rieu te fac să visezi, iar perspectiva ca un cuplu de spectatori români chiar să ajungă în Toscana, cu un bilet la film, fac din această producție o premieră mult-așteptată

Așadar, cu un singur bilet cumpărat la „Nuntă în Toscana”, pe parcursul primei luni de la premiera în cinematografe, un fericit cinefil va câștiga două nopți de cazare în stil toscan, într-un oraș din apropierea Florenței (Italia), cu mic dejun inclus și o ceremonie de nuntă simbolică sau o nuntă de… „bronz”, „argint” ori… „aur” (reînnoirea jurămintelor de nuntă).

Premiul se poate revendica până la finalul anului, iar deplasarea în Toscana se poate face la o dată aleasă de câștigător, până pe 31 decembrie 2016, cu excepția lunii august.

Premiul 2, oferit tot prin tragere la sorți, constă într-un weekend pentru două persoane la Pensiunea „Toscana Rustica” din Județul Gorj.

Participanţii vor trimite copia biletului la adresa organizatorului (SC Taylor Pojects SRL, str. Roşiorilor nr. 12., Oradea, judeţul Bihor, 410204) sau pe cale electronică, la adresa de e-mail: promotie@taylorprojects.ro, menţionând sloganul concursului: „Câştigă o nuntă în Toscana”. Participanţii vor înscrie pe copia biletului numele, adresa poştală, număr telefon şi adresa de e-mail.

În filmul „Nuntă în Toscana” este vorba despre tineri și despre familiile şi prietenii lor, care se întâlnesc pentru o nuntă exclusivistă în frumosul peisaj al Toscanei însorite. Filmul este un cocktail de iubire, pierdere, umor, cu peisaje mirifice și muzică divină, compusă de André Rieu, ce va mișca pe oricine. Odată văzut filmul, Toscana va intra în planurile viitoare de petrecere a vacanței cu persoana iubită.

„Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus – împreună cu violonistul Frank Steijns – trei piese noi pentru coloana sonoră a filmului olandez „Nuntă în Toscana”: este vorba despre „Tuscan Wedding Waltz”, „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

André a declarat despre experiența lucrului la coloana sonoră și despre aceste noi piese:

„Ideea unei ‚nunţi în Toscana’ a fost o sursă de inspirație pentru amândoi. Ne-am putut răsfăţa într-un stil italian delicios, pe notele romanticului Vals toscan de nuntă (Tuscan Wedding Waltz) sau în exuberanta, radianta Tarantella…”

Sinopsis scurt

Acţiunea filmului este plasată în Toscana. Tânăra și frumoasa olandeză Sanne (Sophie van Oers) trăiește în Italia, unde – împreună cu părinții ei – administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunți de vis. Sanne organizează nunțile altora, deși căsătoria ei a eșuat. Când Sanne îl întâlnește pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat specializat în divorțuri, dar care nu crede în dragoste, nu putem decât să ne întrebăm dacă vor primi încă o șansă în viață, sau vor continua doar să asiste la căsătoriile altora.

Sinopsis extins

„Nunta în Toscana” o are în centrul filmului pe Sanne și petrecerea de nuntă pe care o organizează. La aceasta nuntă, Sanne se întâlnește cu cavalerul de onoare, Jeroen, iar spectatorul crede că cei doi se vor căsători la rândul lor; totusi, Jeroen, cu toate că este frumos și bogat, nu crede în căsătorie. Așadar, cum e posibil ca Sanne, o romantică incurabilă, să se îndrăgostească de el?

Chiar și atunci când Jeroen se logodește, inexplicabil, cu cineva, iar Sanne se logodește – la rândul ei – cu un italian temperamental, spectatorul încă se așteaptă și își dorește ca Jeroen și Sanne să revină la sentimente mai.

Scenaristul pune pe jar așteptarea publicului.

Un succes de box office

Producția olandeză „Nuntă în Toscana” a surclasat la box office-ul olandez blockbustere hollywoodiene. În săptămâna premierei, „Nuntă în Toscana” a avut încasări mai mari decât „The Wolf of Wall Street“, în a doua săptămână a surclasat „American Hustler”, iar în a treia „Lego Movie”, conform boxofficenl.net. „Nuntă în Toscana” a mai fost distribuit cu succes în Ungaria și Coreea de Sud, România fiind a cincea țară în care este adus filmul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.