The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 – Blu-ray și DVD

0
2467
Ascultă acest articol


Ultima parte a seriei fenomen, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, care marchează mult-aşteptatul final al poveştii de iubire dintre muritoarea Bella şi vampirul Edward, este distribuit în exclusivitate de către Pro Video în format BLU-RAY şi DVD, începând cu 19 aprilie, în toate magazinele de specialitate şi marile centre comerciale.

 The Twilight Saga_Breaking Dawn Part 2 The Twilight Saga_Breaking Dawn Part 2_BD

Seria Saga Amurg a devenit un adevărat fenomen global încă de la lansarea primei părţi, cucerind rapid publicul din întreaga lume şi depăşind recorduri după recorduri. Acum, Saga Amurg: Zori de Zi – partea a 2-a aduce iminenta despărţire a fanilor de personajele fantastice alături de care am trăit momente pline de suspans şi romantism.

După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un “copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărărea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen să demonstreze că Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viaţa?

Ediţiile pe BLU-RAY şi DVD ale celei de-a cincia părţi conţine o serie de elemente bonus în exclusivitate ca: Echipa de producţie şi cineaştii vă invită la un tur de culise într-un mini-documentar MAKING OFF, comentariu audio cu regizorul Bill Condon, scenele voastre preferate şi multe altele.

Deţinătorul unui Premiu Oscar, Bill Condon semnează regia filmului Saga Amurg: Zori de zi – Partea a 2-a, care este distribuit de către Pro Video în format BLU-RAY şi DVD, începând cu 19 martie şi poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate la preturi recomandate de 79.90 lei, respectiv, 52.90 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.