Gangster Squad – DVD și Blu-ray

0
1925
Ascultă acest articol


Inspirat dintr-o perioadă în care mafioţii făceau legea, filmul Elita Gangsterilor îi aduce în rolurile principale pe Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin şi Emma Stone într-o acţiune explozivă, disponibilă pe BLU-RAY şi DVD, începând cu 14 mai, în magazinele partenere Pro Video.

 BD-Gangster Squad DVD-Gangster Squad

Elita Gangsterilor surprinde atmosfera din Los Angeles-ul anului 1949, unde nu se întâmpla nimic fără aprobarea capului mafiot din Brooklyn, Mickey Cohen (Sean Penn). El controlează întregul oraş, adjudecându-şi câştigurile ilegale provenite de la dealerii de droguri, prostituate şi toate casele de pariu de la vest de Chicago. Reuşeşte să facă toate acestea atât sub protecţia călăilor săi plătiţi, cât şi a poliţiei şi politicienilor pe care îi are la mână.

O asemenea imagine feroce este suficientă pentru a ţine la distanţă chiar şi pe cei mai corecţi şi îndrăzneţi oameni ai legii, nu însă şi pentru echipa secretă a poliţiei formată din sergentul John O’Mara (Josh Brolin) şi Jerry Wooters (Ryan Gosling), care şi-au propus să-l distrugă pe Cohen odată pentru totdeauna.  În regia lui Ruben Fleischer (Zombieland), Elita Gangsterilor prezintă realitatea unei epoci în care poliţia Los Angeles-ului a făcut eforturi uriaşe pentru a-şi recupera oraşul din mâinile unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi din istorie.

Ruben Fleischer, regizorul filmului şi producătorul executiv, un cunoscător al istoriei americane, abia aştepta să descopere acea lume. „A fost o perioadă emoționantă, art-deco şi elegantă, în perioada de după război, atunci când orașul renăștea și se extindea”, observa el. „A fost exuberanţa victoriei de peste mări, oamenii se întorceau acasă, iar economia îşi revenea. Întotdeauna am fost fascinat de acea perioadă, astfel încât atunci când am avut posibilitatea de a o explora, am făcut-o imediat”.

Ediţia pe BLU-RAY a filmului conţine o serie de elemente bonus care nu trebuie ratate de niciun colecţionar adevărat: Comentarii cu regizorul Ruben Fleischer, Dosarele bandelor, Tipi duri dar cu stil, Galeria gansterilor, Scene căzute la montaj şi altele.

Un film Warner. Bros Pictures, Elita Gangsterilor este distribuit în exclusivitate de către Pro Video în format BLU-RAY şi DVD, începând cu 14 mai şi poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate la preţuri recomandate de 79.90 lei, respectiv 52.90 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.