Side Effects DVD și The Incredible Burt Wonderstone DVD

Side Effects

Efecte adverse

Titlul original: Side Effects

Regie: Steven Soderbergh

Distribuție: Channing Tatum, Jude Law, Rooney Mara, Katerine Zeta-Jones

Gen: Dramă, Thriller

An de producție: 2013

Preț recomandat pe DVD: 52.90 lei

Emily (Rooney Mara) şi Martin (Channing Tatum) formează un cuplu de invidiat, care duce o viaţă luxoasă şi lipsită de griji, până când el este arestat pentru fraudă şi condamnat la 4 ani de închisoare. După ispăşirea pedepsei, Martin este întâmpinat de o soţie total schimbată, aflată la limita depresiei şi cu tendinţe de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru (Jude Law), care îi recomandă un tratament aflat în fază experimentală. După ce aparent efectele secundare o fac să îşi ucidă şoţul, psihiatrul ei încearcă să afle dacă această crimă este într-adevăr accidentală sau un plan bine pus la punct.

The Incredible Burt Wonderstone-DVD_3D pack

Incredibilul Burt Wonderstone

Titlul original: The Incredible Burt Wonderstone

Regie: Don Scardino

Distribuție: Olivia Wilde, Jim Carrey, Steve Buscemi, Steve Carell, Alan Arkin, James Gandolfini

Gen: Comedie

An de producție: 2013

Preț recomandat pe DVD: 52.90 lei

Extrem de iubit în Las Vegas, magicianul Burt Wonderstone (Steve Carell) şi ajutorul său Anton Lovecraft (Steve Buscemi) se mulţumesc cu succesul spectacolelor lor, fără să realizeze că noul favorit Steve Gray (Jim Carrey) câştigă treptat teren.

Burt îşi pierde faima, slujba şi toţi banii, după ce Anton pleacă în Cambodgia pentru a le oferi momente de bucurie săracilor locuitorilor. Pentru a-l ajuta să se repună pe picioare, mentorul lui Burt împreună cu fermecătoarea sa asistenta (Olivia Wilde) trebuie să găsească cele mai bune metode care să-i retrezească pasiunea pentru magie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.