Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Septembrie

8
2083
Ascultă acest articol


Iron Man 3 DVD și Blu-ray, Great Gatsby DVD și Blu-ray și The Big Wedding DVD

BD Iron Man 3 DVD Iron Man 3

Titlul original: Iron Man

Regie: Shane Black

Distribuție: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce,   Jon Favreau, Ben Kingsley

Gen: Acțiune

An de producție: 2013

Filmul se va lansa pe BLU-RAY şi DVD

Omul de oţel 3 îl pune pe impetuosul dar strălucitul industriaş Tony Stark/Iron Man faţă în faţă cu un inamic a cărui putere nu cunoaşte limite. Când Stark îşi vede lumea personală distrusă de inamicul său, acesta porneşte într-o căutare teribilă pentru a-i găsi pe responsabili. Această călătorie îi va testa curajul cu fiecare ocazie. Încolţit, Stark trebuie să supravieţuiască cu ajutorul propriilor dispozitive, bazându-se pe ingeniozitatea şi instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. În timp ce luptă pentru a reveni, Stark descoperă răspunsul la întrebarea care îl urmăreşte în secret: omul face costumul sau costumul face omul?

BD The Great Gatsby DVD The Great Gatsby

Titlul original: The Great Gatsby

Regie: Baz Luhrmann

Distribuție:  Leonardo  DiCaprio,  Tobey  Maguire,

Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher

Gen: Dramă, Romantic

An de producție: 2013

Filmul se va lansa pe BLU-RAY şi DVD

Leonardo DiCaprio face un rol memorabil în filmul Marele Gatsby, o adaptare spectaculoasă a celebrului roman omonim scris de F. Scott Fitzgerald. Nick Carraway (Toby Maguire) este atras de lumea misterioasă şi plină de bogăţii a vecinului său, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), pe care o consideră fascinantă şi extravagantă. Curând însă, Nick se trezeşte prins în universul lui Gatsby, unde nebunia, obsesia şi tragedia pândesc la tot pasul.

Cadrele spectaculoase, costumele senzaţionale şi atmosfera romantică a anilor ’20 sunt sustinute de interpretarea excepţională a lui Leonardo DiCaprio, Toby Maguire, Carey Mulligan, Isla Fisher şi a multor altor actori extrem de talentaţi.

The Big Wedding

Titlul original: The Big Wedding

Regie: Justin Zackham

Distribuție:  Robert  de  Niro,  Susan  Sarandon,

Diane Keaton, Topher Grace, Katherine Heigl,

Ben Barnes, Amanda Seyfried, Robin Williams

Gen: Comedie

An de producție: 2013

Filmul se va lansa pe DVD

Pro Video lansează pe DVD comedia Nuntă cu peripeţii, filmul unei familii numeroase care ascunde multe secrete şi trece prin situaţii care mai de care mai amuzante.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin (Robert De Niro şi Diane Keaton) sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care, la nunta fiului lor adoptiv, decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment.

Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

8 COMENTARII

  1. Multumim, dar unde sunt noutatile de pe luna august?
    P.S.: stiti cumva cine va distribui filmele Universal la noi, din cate am aflat Odeonul nu mai face treaba asta, iar eu unul astept OBLIVION pe blu-ray. Merci mult.

  2. Salut, stii cumva daca editia Blu-Ray la The Great Gatsby vine in format steelbook (carcasa metalica)?

  3. Nu apare si blu-ray 3d pentru Iron man 3? Care e distribuitorul la IM3, pro video sau odeon? Si ultima, stii cumva daca va avea slipcover?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.