Pompeii – Din 21 februarie pe marile ecrane

Din 21 februarie pe marile ecrane.

0
1408
Ascultă acest articol


Romantismul, aventura şi un dezastru natural de proporţii epice se dezlănţuie pe marile ecrane din 21 februarie, în Pompeii 3D, filmul regizorului Paul W. S. Anderson care aduce, într-o nouă viziune, cel mai strălucitor oraş al antichităţii. Filmul este distribuit în cinematografele din ţară de MediaPro Distribution.

pompeii_xlg

Pentru regizor, filmul Pompeii 3D a fost cel mai solicitant proiect al său.

[pull_quote_center]„Din cauza resurselor logistice uriaşe folosite, dar şi a numeroaselor elemente greoaie şi neplăcute ca fumul, praful sau artificiile, am lucrat încontinuu, într-un spaţiu închis. Am realizat un film care pare plasat la capătul pământului. Acesta a fost şi scopul nostru, deoarece aşa se simţeau locuitorii vechiului oraş. Publicul va avea ocazia să vadă o lume de mult dispărută, un fel de capsulă a timpului, în care va deveni martorul celui mai mare dezastru al istoriei antice. În plus, efectele 3D sunt o unealtă perfectă în relatarea poveştii, iar spectacolul lumii antice va fermeca iremediabil.”[/pull_quote_center]

a declarat Paul Anderson.

În Pompeii 3D, eroul acţiunii, Milo (Kit Harington), este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt.

În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, Pompeii 3D are premiera pe 21 februarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cityplex Brașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.