Cel mai de succes film românesc al anului, comedia #SELFIE, o radiografie a generaţiei actuale, are în spate o echipă tânără, care a răspuns cerinţelor unui public dificil: tinerii din toate timpului.

selfiee

Până să ajungă la varianta actuală, scenariul a trecut prin mâna a 4 scenarişti şi a avut 27 de drafturi. “Am scris 8 scenarii cu Alex Molico, 7 cu Geo Caraman şi 12 drafturi cu Maria Spirache”, povesteşte regizorul Cristina Iacob.

Alexandru Molico este cunoscut pentru scenariul filmului “Ceva bun de la viaţă”, regizat de Dan Piţa. Geo Caraman a început colaborarea cu MediaPro în 2006 şi a făcut un master în scenaristică la New York Film Academy. Maria Spirache a făcut un an de Politehnică, după care s-a răzgândit şi a dat la UNATC. A terminat secţia de scenaristică în 2012 şi scrie despre generaţia pe care o reprezintă:

[pull_quote_center]“Am vrut să facem un film care să reprezinte generaţia noastră, aşa cum e acum. Am încercat să aducem personalitatea tinerilor, aşa cum e ea”,[/pull_quote_center]

spune Maria.

[pull_quote_center]“Marea provocare a scenariului a fost să  arătăm generaţia asta formidabilă care bate la ușă. Ne-am dorit ca tinerii care se duc astăzi la cinema să se recunoască pe ecran. Nu este nici un film didactic, nici unul manierist”, [/pull_quote_center]

spune Mişu Predescu, unul dintre producătorii #SELFIE.

O premieră pentru peisajul cinematografic românesc şi debutul în lungmetraj al Cristinei Iacob, super-comedia #SELFIE a fost, încă de la primul spectacol, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual şi mai ales buna-dispoziţie pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le aşteptau de la un film autohton. La foarte scurt timp de la lansarea oficială, #SELFIE a devenit deja un adevărat fenomen, fanii din întreaga ţară “întrecându-se” în a demonstra “cât de #selfie sunt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.