Câștigă 2 invitații duble la A Million Ways to Die in the West cu ROIMAGE 2000 (ÎNCHEIAT)

22
2072

Concurs ROIMAGE 2000, perioada 2 – 5 iunie – Câștigă două invitații duble la A Million Ways to Die in the West/Urma scapă turma la Cinema City Sun Plaza în perioada 9 – 15 iunie.

million_ways_to_die_in_the_west_ver9_xxlg

Câștigători: Stan Diana Georgia și Florescu Petria

Charlize Theron este cel mai îndrăgit personaj ales de voi.

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Care dintre actorii din A Million Ways to Die in the West/Urma scapă turma vă place cel mai mult și de ce?[/pull_quote_center]

Sunteți înscriși la concurs dacă răspundeți la întrebare și pe pagina noastră de Facebook, la acest articol.

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 06.06.2014, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Pentru a intra în posesia invitației duble va trebui să vă prezentați cu C.I. la sediul ROIMAGE 2000, adresa Str. Torentului nr 2-4 , sector 2, București în perioada luni-vineri, între orele 10 – 17. Înainte de a merge să ridicați invitația sunați la numărul de telefon +40 745022790 pentru a vă confirma sosirea.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Sunt două invitații de două persoane valabile la filmul din concurs în perioada 9 – 15 iunie la Cinema City Sun Plaza!

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

22 COMENTARII

 1. Liam Neeson – Un actor cu o statura impozanta, caracter puternic, carisma, care si-a castigat locul langa marii actori ai cinematografiei internationale si in special americane prin exceptionalul rol din Lista lui Schindler.

 2. Charlize Theron imi place pentru ca este foarte frumoasa si se potriveste de minune cu noul ei prieten Sean Penn.

 3. Amanda Seyfried! Este si potrivita pentru rol si foarte frumoasa! Iar Liam Neeson se potriveste prea bine cu titlul filmului. El jucand in multe filme rolul de “bad guy” sau doar “good guy” daca il putem numi asa incercand sa salveze pe cineva, lasand in urma o gramada de victime.

 4. Charlize Theron pentru ca este o actrita foarte frumoasa cu parul blond este expresiva si imi place cum joaca

 5. Charlize Theron-deoarece este o femeie frumoasa si o actrita nemaipomenita, dovada fiind multimea de roluri jucate, dar si premiile castigate.

 6. Pot spune ca actorul meu favorit din filmul “A million ways to die in West” este Seth MacFarlane datorita simpatiei pe care o atrage asupra sa. Din ce am remarcat in trailer, personajul pe care il interpreteaza pare sa fie foarte amuzant, acest rol potrivindu-se caracterului sau.

 7. Liam Neeson pentru ca este un actor foarte bun, mi-a placut cum a jucat in Non-Stop si Lista lui Schindler.

 8. Liam Neeson pentru ca este un actor care da viata/credibilitate personajelor pe care le interpreteaza

 9. Charlize Theron, datorita numeroaselor filme in care a jucat extrem de bine si de ce nu, datorita frumusetii ei naucitoare. 😀

 10. Liam Neeson, pentru ca nu exista film nereusit in care sa fi jucat. este un actor extrem de talentat si de carismatic. GO Liam! 😀

 11. Seth MacFarlane….pentru ca este nr.1 in acest film….le face pe toate…este regizorul,producatorul,coscenaristul si protagonistul acestei frumoase comedii….

 12. Charlize Theron pentru ca este o actrita foarte talentata iar rolul acesta i se potriveste ca o manusa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.