Filmul aplaudat timp de 10 minute la Festivalul de Film de la Toronto (FFT), Canada, este distribuit exclusiv de către BML Movie Entertainment, va avea lansarea în cinematografele din ţara noastră începând cu 24 Octombrie 2014!

Filmul ‘English Vinglish’ este memorabil datorită alegerilor – însoțite întotdeauna de demnitate și făcute cu paşi mici de către “Shashi” – care ajung să o transforme în totalitate.
Modul în care personajul a fost șlefuit de Shinde(regizor) și interpretat de Sridevi(actrita care interpretează rolul principal) aduce glorie femeii și unicitate Indiei.

  • După succesul imens din India şi de peste mări, filmul a fost lansat în cinematografele din Hong Kong, cu subtitrare în chineză şi engleză. Filmul a fost lansat pe 7 ecrane, având 29 de rulări pe zi, ceea ce face ca acesta să fie filmul cu cea mai mare lansare în regiune!
  • Filmul a strâns aproape 100.000 de dolari în numai o săptămână de la lansare!
  • În această vară filmul va fi lansat în Taiwan, iar o versiune dublată se va lansa în Germania, în principalele cinematografe, având 20 de rulări numai în luna mai a anului 2013!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.