Ascultă acest articol


Din 24 octombrie vine pe marile ecrane FURIA: EROI ANONIMI, un film cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman în rolurile principale, distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment.

În primăvara anului 1945, aliaţii înaintează pe scena de luptă europeană, acolo unde Wardaddy (Brad Pitt), un sergent deja înrăit de experienţa războiului, se află la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din 5 oameni. Misiunea lor este una mortală. Depăşiţi numeric şi cu muniţie insuficientă, Wardaddy şi oamenii lui, printre care şi un soldat începător care a ajuns cu forţa în acest pluton, au slabe şanse de izbândă în eroicele lor încercări de a da lovitura de graţie trupelor nazite.

Freeman Entertainment prezintă din 24 octombrie pe marile ecrane FURIA: EROI ANONIMI, un film care va putea fi vizionat în premieră În următoarele cinematografe: The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa,  Cityplex Constanța, Cityplex Brașov, Cityplex Tulcea și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.