Proiecţii de film sub clar de lună

0
1314
Ascultă acest articol


Un eveniment cinematografic cu totul special a fost pregătit pentru publicul bucureştean în următoarea perioadă.

În perioada 24 – 30 august, Parcul Crângaşi va găzdui o serie de proiecţii ale unor filme de success. FAMILIA BELIER / LA FAMILLE BÉLIER este o comedie emoționantă despre viaţa de familie, prietenie, curaj şi maturizare, toate împletite cu comicul de situaţie şi de “limbaj”. Filmul regizat de Eric Lartigaua a avut 6 nominalizări la Premiile Cezar 2015 (Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu, Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun actor în rol principal, Cea mai bună actriță debutantă, Cel mai bun actor în rol secundar), iar Louane Emera a câștigat Premiul Cezar pentru Cea mai bună actriță debutantă.

SUFLET SĂLBATIC / WILD, regizat de Jean-Marc Vallée, este inspirat de o poveste reală iar actriţele Reese Witherspoon şi Laura Dern au fost nominalizate la Oscar pentru performanţele lor.

Thrillerul MAREA NEAGRĂ / BLACK SEA (r. Kevin Macdonald) cu Jude Law în distribuţie, GUNOI / TRASH în regia lui Stephen Daldry, o versiune sud-americană a celebrei pelicule “Vagabondul milionar”, sunt alte titluri incluse în programul Cinema în Parc.

Toate filmele încep la ora 21.30 iar intrarea este liberă.

Cinema în Parc este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 prin Centrul Cultural European Sector 6, în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.