Interstellar: Călătorind prin Univers conduce din nou box office-ul românesc

0
1848
Ascultă acest articol


După ce a debutat pe locul întâi în box office-ul românesc Interstellar: Călătorind prin Univers este din nou filmul numărul unu în România, fiind vizionat până în prezent de 143.866 de spectatori şi generând încasări de aproximativ 2.704.000 RON.

Interstellar_ro

În regia lui Christopher Nolan, Interstellar: Călătorind prin Univers este un film marca Warner Bros. Pictures şi Paramount Pictures care prezintă, în asociaţie cu Legendary Pictures o producţie Syncopy/Lynda Obst Productions.

Cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway în rolurile principale, Interstellar: Călătorind prin Univers te duce într-o spectaculoasă călătorie în spaţiu şi depăşeşte limitele imaginabilului printr-o experinţă cinematografică unică, de-a dreptul interstelară.

Alături de actriţa nominalizată la premiul Oscar Jessica Chastain (,,Misiunea: 00.30 A.M.”), interpretează în Interstellar: Călătorind prin Univers şi Bill Irwin (,,Rachel se mărită”), laureata premiului Oscar Ellen Burstyn (,,Alice nu mai locuieşte aici”), nominalizatul la Oscar John Lithgow (,,Lumea văzută de Garp”, ,,Vorbe de alint”) şi laureatul premiului Oscar Michael Caine (,,Legea Pământului”). Distribuţia îi mai include pe Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace şi David Gyasi.

Echipa de culise a lui Nolan a fost condusă de directorul de imagine Hoyte van Hoytema (,,Ea”), production designerul nominalizat la Premiul Oscar Nathan Crowley (,,Cavalerul negru”), editorul nominalizat la Oscar Lee Smith (,,Cavalerul negru”) şi creatoarea de costume nominalizată şi ea la un Oscar, Mary Zophres (,,Adevăratul curaj”). Muzica a fost compusă de laureatul Premiului Oscar Hans Zimmer (trilogia ,,Cavalerul negru”, ,,Regele Leu”). Laureatul Premiului Oscar Paul Franklin (,,Începutul”) a fost supervizor pentru efectele vizuale şi Scott Fisher (,,Cavalerul negru: Legenda renaşte”) a fost supervizor pentru efectele speciale.

În România, filmul Interstellar: Călătorind prin Univers este distribuit de Freeman Entertainment si poate fi vizionat în continuare în importante locaţii din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.