Forum Film, SĂPTĂMÂNA 05 – 11 decembrie 2014: două invitații duble la “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” în perioada 15-18 decembrie 2014.

Jocurile-foamei-Revolta-1_afis

Câștigători: Aspru Doina-Maria și Ghita Alina Olguta

Răspunsul la întrebare: Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos cu numele și prenumele din C.I., orașul din care sunteți, un mail valid și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Cum este tradus titlul filmului The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 în România?[/pull_quote_center]

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați pe 11 decembrie, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Ce am câștigat?

Sunt oferite două invitații de două persoane la filmul The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 la Cinema City din SUN Plaza din Bucureşti sau la Cinema City din ţară: lista acelor cinematografe este aici http://www.cinemacity.ro/cinemas.

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

[contact-form to=’concursmn@gmail.com’ subject=’Concurs Forum Film Mockingjay’][contact-field label=’Nume și Prenume C.I.’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Orașul’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Răspunsul la întrebare’ type=’textarea’/][/contact-form]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.