Artista Christina Milian face parte dintr-o familie cubanezo-americană zgomotoasă, vorbăreață, iubitoare şi multi-talentată, care a pus-o mereu pe un piedestal, spre consternarea celor două surori ale ei – Danielle şi Lizzy. Acum, Christina învaţă cum să împartă lumina reflectoarelor în noua serie săptămânală marca E!, Christina Milian Turned Up, care are premiera duminică, 15 februarie, la ora 21:00, numai la E!

În noul show, Christina îşi revigorează cariera muzicală la o nouă casă de discuri, cu un nou sound şi un nou look, în timp ce îşi creşte fetiţa, Violet, cu ajutorul mamei (Carmen) şi a surorilor ei (Danielle şi Lizzy). În această serie, accentul cade pe familie: Danielle, sora mijlocie, încearcă să păstreze echilibrul între rolul de soţie şi cel de mamă; mezina, Lizzy, începe un nou capitol, când se angajează şi se converteşte la iudaismul ortodox; Carmen încearcă să se descurce şi cu managerierea carierei Christinei şi cu îngrijirea întregii ei familii.

Ani de zile, Christina a fost singura vedetă din familia Milian şi asta pe bună dreptate. Mama, Carmen, s-a mutat cu cele trei fiice la Los Angeles pentru ca tânăra Christina să poată deveni actriţă, iar fata a semnat un contract cu Def Jam Records când avea doar 19 ani. Christina a avut succes pe plan muzical şi în filme, dar recent surorile ei – Danielle şi Lizzy – au propriul lor succes. Acum Christina se concentrează pe creşterea fetiţei sale, Violet, dar şi pe revigorarea carierei ei muzicale, semnând un contract cu casa de discuri a lui Lil Wayne, Young Money, şi scoţând piese noi în 2015. Găsirea unui echilibru se dovedeşte a fi ceva aproape imposibil. Şi când Christina îşi reinventează muzica şi imaginea, întreaga ei familie are ceva de spus.

În centrul acestei familii stă dinamica puternică dintre Carmen şi Christina, care influenţează orice situaţie, în fiecare zi. Carmen încearcă mereu să le stea alături celorlalte două fete ale ei şi copiilor acestora, dar este clar că adesea singura ei preocupare este şi trebuie să fie Christina. Carmen se ocupă intens de reinventarea profesională a Christinei şi îşi asumă multe roluri pe traseu, decisă fiind să aibă succes în această direcție. În paralel, Danielle şi Lizzy au nevoie de atenţia ei, iar astfel apar tensiuni în cadrul familiei. Fie că sărbătoresc momente familiale importante (aniversări ori botezuri), fie că trec peste problemele apărute când Lizzy dă peste cap totul în bucătăria Christinei pentru a o face „cuşer” înainte de o mare petrecere, fie că o ajută pe Danielle, care are probleme cu soţul ei – această familie se ridică deasupra necazurilor bazându-se pe dragoste.

Membrii familiei Milian:  

Christina Milian

Christina este o artistă nominalizată la Grammy, al cărei CV impresionant include filme, proiecte TV, teatrale şi muzică. Are o fiică, Violet, şi se împarte permanent între timpul petrecut cu familia ei şi revenirea muzicală. Christina deţine compania Viva Diva Wines, a creat proiectul de animaţie Shelby Star şi este un speaker motivaţional pasionat de inspirarea femeilor. Îşi trăieşte viaţa mereu pe fugă şi se împarte între diversele proiecte de afaceri, apariţiile pe covorul roşu, muzică şi creşterea fetei ei. Christina şi mama ei nu sunt mereu pe aceeaşi lungime de undă când vine vorba despre direcţia în care trebuie să se îndrepte cariera muzicală a celei dintâi, dar când mama îţi e şi manager, linia între viaţa personală şi cea profesională este foarte subţire.

Carmen Milian

Carmen este mama Christinei, manager şi consultant care s-a ocupat de cariera muzicală şi actoricească a fiicei ei, încă din copilărie. Carmen este antreprenor de succes, speaker motivaţonal şi partener de afaceri al Christinei în companiile acesteia, ca Shelby Star şi Viva Diva Wines.

Danielle Milian

Danielle este sora mijlocie şi vocea raţiunii în familia Milian. Ea şi soţul ei, Richard, se chinuie cu un nou-născut şi stresul aferent care apare în căsnicia lor. Prim an a fost unul chinuitor pentru ea şi petrece din ce în ce mai mult timp în casa familiei, alături de surorile ei.

Lizzy Milian

Lizzy este mezina clanului Milian. Are o personalitate distractivă, a absolvit Academia Culinară Le Cordon Bleu, este chef, scrie prima ei carte de bucate şi îşi publică reţetele într-o revistă de circulaţie naţională. În plus, încearcă să explice familiei ei ce presupune noul ei stil de viaţă evreiesc, provocând astfel fricţiuni şi zâmbete pe chipul surorilor şi mamei sale.

Despre Christina Milian Turned Up

Christina Milian Turned Up este o producție Banca Studio și G3 Production, în asociere cu Lionsgate Television. Roy Bank, Kelsey Grammer, Stella Bulochnikov, Brian Sher, Larissa A.K. Matsson, Carmen Milian și Christina Milian sunt producători executivi.

Urmăriți numai la E! noul show săptămânal Christina Milian Turned Up, care are premiera duminică, 15 februarie, la ora 21:00. Episoadele vor di difuzate săptămânal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.