Ascultă acest articol


O sumedenie de vedete şi-au făcut apariţia la avanpremiera specială a filmul FOCUS. Printre cei fermecaţi de talentul hoţilor s-au aflat: Irina Margareta Nistor, Bianca Ioniţă, Alina Irimia, Briggite Năstase, Liviu Vârciu, Mihaela Borcea, Oana Frigescu, Oliver Popa, Ştefănescu Andrei, Kamara Ghedi, Dan Cruceru, Alina Laufer, Diana Bart şi mulţi alţii.

O producţie Warner Bros. Pictures, FOCUS îi aduce în rolurile principale pe Will Smith şi Margot Robbie, din 27 februarie în cinematografe.

Nicky (Will Smith) este un maestru al escrocheriilor, pentru care viaţa devine şi mai complicată atunci când o întâlneşte pe superba Jess (Margot Robbie), o novice ambiţioasă în ale înşelăciunii. Acesta începe să îi destăinuie din secretele meseriei, însă atunci când simte că i s-au aprins prea tare călcâiele după ea, Nicky rupe relaţia şi dispare fără urmă.

Trei ani mai târziu, cei doi se reîntâlnesc în timpul unui circuit de raliuri cu mize uriaşe, unde află că au în comun aceeaşi ţintă şi scopul de a da o ultimă lovitură care să le asigure un trai luxos pentru tot restul vieţii.

Dacă se vor alia pentru a împărţi prada sau vor deveni rivali, rămâne să descoperiţi urmărind „Focus”, din 27 februarie, doar la cinema. Distribuit exclusiv în România de Freeman Entertainment.

În curând vom posta şi părerea noastră despre film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.