Game of Thrones: Season 4 – DVD Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Aventură, Dramă, Fantastic

VIDEO :

Rație de aspect: 16:9
Rație de aspect originală: 1.78:1
Regiune: 2

AUDIO :

Engleză: 5.1, Franceză 5.1, Spaniolă 5.1, Cehă 2.0, Maghiară 2.0, Polonă 2.0

SUBTITRĂRI :

Română, Cehă, Daneză, Ebraică, Finlandeză, Franceză, Greacă, Maghiară, Norvegiană, Olandeză, Polonă, Portugheză, Spaniolă, Suedeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 5

CLASIFICARE : I.M. 18

DATA LANSĂRII : FEBRUARIE 2015

DURATA : 523 min

PREŢ : –

SINOPSIS:

În cel de-al patrulea sezon al serialului bazat pe romanele-bestseller ale lui George R.R. Martin, controlul Lannisterilor asupra Tronului de Fier rămâne intact… dar oare vor putea ei trece peste propriile orgolii și amenințări care pândesc la tot pasul? În timp ce continuă să-și construiască armata în Dragonstone, un nou pericol din sud își face apariția atunci când Oberyn Martell „Vipera Roșie din Dorne”, dușmanul de moarte al Lannisterilor, ajunge în Debarcaderul Regelui pentru a participa la nunta lui Joffrey. La Nord, Rondul de Noapte se vede depășit de armata de venetici condusă de Mance Rayder, care și el, la rândul lui, va fi vânat de un inamic mult mai aprig. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, Daenerys Targaryen, împreună cu cei trei dragoni și armata ei neîntinată, este gata să „elibereze” Mereenul, cel mai mare oraș, de sclavi din Est. Acest loc ar putea să îi ofere o putere impunătoare cu ajutorul căreia își poate îndeplini obiectivul mult-râvnit; să revendice Tronul de Fier pentru familia ei.

DETALII DVD :

DISC 1

MENIU ŞI CONŢINUT:

Meniu Principal (animat)

menu1

Episoade:

episodes

Limbi vorbite și subtitrări

languagesLimbi vorbite:

audio

Subtitrări:

subs1-1 subs1-2Bonusuri:

bonus

Episoade:

1. Two Swords/ Două Săbii:

Tyrion întâmpină un oaspete în Debarcaderul Regelui în timp ce Jon Snow descoperă că nu este binevenit la Castelul Negru. Dany se îndreaptă spre Meereen, cel mai mare oraș de sclavi. Arya se întâlnește cu un vechi prieten.

2. The Lion and the Rose/ Leul și trandafirul:

Tyrion îi oferă o mână în dar lui Jamie. Joffrey și Margaery iau micul dejun împreună. La Piatra Dragonului, Stannis își pierde răbdarea cu Davos. Ramsay găsește un scop pentru animalul său de companie. La Nord de Zid, Bran își dă seama ce drum trebuie să urmeze.

Bonusuri:

 • The Politics of Power: A Look Back at Season 3 / Politicile puterii: O privire asupra sezonlui 3 – Recapitulăm evenimentele brutale din sezonul 3 pentru a vedea cum erau împărțiți centrii de putere la începutul sezonului 4
 • Bastards of Westeros / Bastarzii din Westeros – David Benioff, D. B. Weiss și George R. R. Martin discută despre rolul pe care îl vor avea bastarzii în sezonul 4
 • New Characters and Locations / Noi personaje și noi locații – Explorăm noile societăți, culturi și locații din sezonul 4
 • Comentary on Episode 1: Two Swords
 • Comentary on Episode 2: The Lion and the Rose

DISC 2

MENIU ŞI CONŢINUT:

Meniu Principal (animat)

menu2

Episoade:

episodes2

Limbi vorbite și subtitrări

languages2

Limbi vorbite:

audio2

Subtitrări:

subs2-1 subs2-2

Bonusuri:

bonus2

Episoade:

3. Breaker of Chains/ Eliberatoarea:

Tyrion își analizează opțiunile. Tywin vrea să facă un armistițiu. Sam își dă seama că nu este în siguranță la Castelul Negru și Jon propune un plan îndrăzneț. Câinele îi dă câteva lecții lui Arya. Dany își alege campionul.

4. Oathkeeper/ Jurământul:

Jon se asigură că Bran, Jojen, Meera și Hodor sunt însoțiți de un grup de voluntari înainte să ajungă la Fortăreață. Dany încearcă să dea dovadă de corectitudine și milostenie. Jaime o împuternicește pe Brienne cu onoarea lui.

Bonusuri:

 • Comentary on Episode 4: Oathkeeper

DISC 3

MENIU ŞI CONŢINUT:

Meniu Principal (animat)

menu3

Episoade:

episoade3

Limbi vorbite și subtitrări

languages3

Limbi vorbite:

audio3

Subtitrări:

subs3-1 subs-3-2

Bonusuri:

bonus3

Episoade:

5. First of His Name/ Primul pe numele său:

Cersei și Tywin plănuiesc destinul coroanei. Dany vorbește despre planurile sale de viitor. Jon Snow pornește într-o nouă misiune.

6. The Laws of Gods and Men/ Legile zeilor și ale oamenilor:

Stannis și Davos au o nouă strategie și încearcă să obțină fonduri. Daenerys se întâlnește cu niște suplicanți. Tyrion își înfruntă tatăl în sala tronului.

Bonusuri:

 • Comentary on Episode 5: First of His Name
 • Comentary on Episode 6: The Laws of Gods and Men

DISC 4

MENIU ŞI CONŢINUT:

Meniu Principal (animat)

menu4

Episoade:

episode4

Limbi vorbite și subtitrări

languages4

Limbi vorbite:

audio4

Subtitrări:

subs4-1 subs4-2

Bonusuri:

bonus4

Episoade:

7. Mockingbird/ Mierla:

Tyrion obține ajutorul unui aliat neașteptat. Daario o roagă pe Dany să-l lase să facă ceea ce știe el cel mai bine. Avertizările lui Jon în legătură cu vulnerabilitatea Zidului nu sunt ascultate de nimeni. Brienne și Pod află noi informații și pleacă pe un alt drum.

8. The Mountain and the Viper/ Muntele și vipera:

Orașul Cârtiței primește niște vizitatori neașteptați. Justificările lui Degețel sunt puse la îndoială. Ramsay vrea să-i dovedească tatălui său că este demn de numele lui. Soarta lui Tyrion este pecetluită.

Bonusuri:

 • Comentary on Episode 7: Mockingbird
 • Comentary on Episode 8: The Mountain and the Viper

DISC 5

MENIU ŞI CONŢINUT:

Meniu Principal (animat)

menu5

Episoade:

episodes5

Limbi vorbite și subtitrări

languages5

Limbi vorbite:

audio5

Subtitrări:

subs5-1 subs5-2

Bonusuri:

bonus5

Episoade:

9. The Watchers on the Wall/ Străjerii:

Jon Snow și ceilalți membrii din Rondul de Noapte se confruntă cu cea mai mare provocare de la zid, de până acum.

10. The Children/ Copiii:

O vizită neașteptată la nord de zid schimbă circumstanțele. Dany se confruntă cu niște realități dure. Bran află mai multe despre destinul lui. Tyrion descoperă adevărul despre situația lui.

Bonusuri:

 • Behind the Battle for the Wall/ În spatele bătăliei pentru zid – Actorii și echipa de producție lucrează la crearea celei mai spectaculoase bătălii văzute până acum în serial. Asistăm la un documentar impresionant care explorează provocările creației celor mai spectaculoase și intense episoade cu materiale difuzate în premieră.
 • The Fallen: A Roundtable/ Cei căzuți: O masă rotundă – Scenaristul Bryan Corgman discută împreună cu actorii ale căror personaje își vor găsi sfârșitul în sezonul 4. De la primele informații despre moartea personajelor până la filmarea scenei finale, acest mini-documentar de 30 de minute ne va oferi o idee despre cum este să trăiești și să mori în lumea Urzelii Tronurilor.
 • Deleted Scenes/ 2 scene căzute la montaj
 • Season 4 Blooper Reel/ Galerie cu gaje sezonul 4
 • Comentary on Episode 9: The Watchers on the Wall
 • Comentary on Episode 10: The Children

DESPRE DVD-uri:

Carcasa DVD-ului este transparantă cu detaliile episoadelor în interior.

La fiecare DVD odată introdus în player intră direct în meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play se face selecția a unul din cele două episoade de pe fiecare DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.