Ascultă acest articol


Filmările pentru cel de-al 24-lea film James Bond: Spectre continuă în capitala Italiei – Roma şi în Vatican. Astăzi a fost postat un clip nou de la filmările celui mai aşteptat film cu spioni din acest an. Echipa de producţie a plătit primăriei din Roma 1 milion de $ pentru a închiria centrul oraşului. Bugetul estimat pentru oraşul Roma este de 16 milioane de $.

Din cauza unui mesaj criptat din trecutul lui Bond, acesta va porni o investigaţie pentru a scoate la iveală o organizaţie sinistră. În timp ce M se luptă cu adversarii politici care vor să închidă serviciile secrete, Bond vrea să descopere şi să demaşte adevărul din spatele organizaţiei SPECTRE.

spectre

SPECTRE (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion), aşa cum fanii Bond ştiu, este o organizaţie teroristă ficţională, care predomină în romane lui Ian Fleming. Filmul, precum şi jocurile video sunt bazate pe acele romane. Organizaţia este condusă de antagonistul Ernst Stavro Blofeld, de care nu ştim sigur dacă va apărea sau nu, în noul film James Bond.

SPECTRE este regizat de câştigătorul Premiului Oscar – Sam Mendes (Skyfall) şi îi are în distribuţie pe Daniel Craig, Ben Wishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Monica Bellucci, David Bautista, Léa Seydoux, Andrew Scott şi Rory Kinnear. Scenariul este scris de John Logan, Neal Purvis şi Robert Wade. Filmul va avea premiera şi în România pe data de 23 octombrie 2015, distribuit de Forum Film România.

Mai multe clipuri video şi iForum Film RomâniaCTRE, puteţi să găsiţi pe contul nostru de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.