Actorul Harrison Ford s-a prăbuşit cu un avion din Al Doilea Război Mondial, în această dimineaţă în Venice,Harrison Ford 1 California, pe un teren de golf – Penmar. Postul de televiziune KTLA a raportat că Harrison Ford a avut probleme cu aeronava imediat după decolarea de pe aeroportul din Santa Monica.

Departamentul de Poliţie din Los Angeles a declarat iniţial că starul din “Indiana Jones” era într-o condiţie gravă şi nu putea să iasă din avion.  Martorii spun că actorul era vizibil rănit şi conştient. Înaintea venirii paramedicilor, doi medici i-au acordat primul ajutor direct pe terenul de golf. La câteva ore după prăbuşire, fiul acestuia, Ben Ford a postat pe Twitter un mesaj care a calmat situaţia. “Este un bărbat extrem de puternic, e puţin şifonat, dar e în regulă”.

Harrison FordPR-ul lui Harrison Ford a declarat: “Harrison a pilotat un avion din Al Doilea Război Mondial care a avut probleme cu motorul imediat după decolare. Acesta nu a avut de ales şi a aterizat de urgenţă. A fost scos din avion şi dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Rănile nu sunt permanente şi se va recupera în întregime.”

Harrison Ford este un înfocat al avionelor, pierzându-şi timpul liber pilotând. Acesta şi-a obţinut licenţa de zbor în urmă cu două decenii, în 1996.

Pe Ford o să-l vedem în acest an în filmul “The Age of Adaline“, jucând alături de Blake Lively şi în anticipatul “Star Wars: The Force Awakens“, jucând din nou rolul lui Han Solo. Ford a fost confirmat recent în sequel-ul “Blade Runner“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.