Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Mare și tare”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

get-hard-ro

Câștigători: Ichim Andreea-Roberta și Lazar Anca Iuliana

Condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multimilionarul James King (Will Ferrell) are 30 de zile să își lase totul în ordine. Crescut în puf, prețios și emotiv, va fi pradă sigură pentru șmecherii din pușărie dacă nu ia rapid lecții de durizare. Așa că apelează la Darnell (Kevin Hart), singurul negru pe care îl cunoaște, fiind convins că e infractor. Departe de a fi gangster, Darnell nu a luat nici măcar o amendă de circulație.  Dar are mare nevoie de bani…

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații duble la comedia “Mare si Tare”, cu Will Ferrell și Kevin Hart, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

În Mare și Tare, acest actor și comic de stand-up îl interpretează pe Darnell, cel pe care îl angajează personajul lui Will Ferrell să îl pregătească pentru viața dură de dupa gratii. Este celebru pentru spectacolele de stand-up, dar și pentru rolurile din “Grudge Match” și “Wedding Ringer”. Care este numele lui?

  1. a)            Kevin Hart
  2. b)            Eddie Murphy
  3. c)            Chris Tucker

Din 27 martie, începe școala de pușcărie. Pentru că uneori e nevoie de o mână de ajutor să devii Mare și Tare. Vino să vezi o super comedie cu Will Ferrell și Kevin Hart: “Mare și Tare”, o producție Warner Bros. Pictures, distribuită de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 27 martie.

9 COMENTARII

  1. Răspunsul corect este a) Kevin Hart.
    Știu că pentru a participa la concurs trebuie completat ”formularul” de mai sus, dar, sincer, de ce este obligatoriu CNP-ul? Nu cred că aveți voie să solicitați date personale. Un nume și o adresă de email nu ar fi o problemă, dar CNP-ul face parte din categoria datelor cu caracter personal, a căror protecție este garantată de o lege. Nu credeți?

  2. @Gheorghisan Ioana….stati linistita CNP-urile sunt pe net (se pot si calcula daca se cunoaste data nasterii si orasul :))) nu mai e demult ceva cu caracter “personal”. Si in plus daca va deranjeaza e simplu: nu participati. Ei trebuie sa trimita datele castigatorilor casei de bilete….asta daca vreti premiul daca nu lasati-i pe alti fani ai movienews sa participe. Era mai bine seria si nr de buletin (pe care oricum vi le poate nota cel care va inmaneaza biletele castigate la casa de bilete) ? Mi se pare mai safe CNP-ul :)). Succes oricum

  3. Diana are dreptate. Unii distribuitori cu care organizăm concursuri solicită CNP, motiv pentru care includem acel formular. CNP îl vedem doar noi, distribuitorul şi cei de la casele de bilete de la cinematograf. Uneori acesta e necesar pentru a identifica corect o persoană. Vom specifica pe viitor în regulament pentru a clarifica acest aspect. Mulțumim şi succes la concurs!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.