„Săptămâna Altfel” vine cu o serie de evenimente speciale pentru școlari la Cine Grand! În perioada 6 – 10 aprilie, cei mici vor putea face un tur al cinematografului și al camerelor de proiecție pentru a afla ce stă la baza funcționării unui cinema. Distracția va continua apoi în sălile de film, acolo unde vor rula cele mai apreciate și cunoscute animații din lume.

Cine Grand România se implică în programul școlar „Săptămâna Altfel” oferindu-le copiilor oexperiență educațională într-un multiplex. Săptămâna viitoare, la Cine Grand Titan vor avea loc mai multe activități menite să pună imaginația școlarilor în mișcare. Micuții vor afla „prin ce magie” ajung personajele lor preferate din filme pe ecranul sălii de cinema și care este ingredientul care face floricelele atât de gustoase. Toate aceste informații le vor putea afla în cadrul unor tururi complete ale cinematografului, organizate pentru grupurile de elevi!

Animațiile care vor rula în timpul „Săptămânii Altfel” se vor ridica și ele la înălțimea evenimentului, la fel și prețurile biletelor. Cele mai îndrăgite animații din ultimii ani vor fi difuzate pe ecranele sălilor de cinema, special pentru cei mici. „Amazonia 3D”, “Acasă”, „Asterix: Domeniul Zeilor” sau „Cenușăreasa” sunt doar câteva dintre filmele pentru copii care vor rula la Cine Grand în „Săptămâna Altfel”! Prețurile biletelor în această săptămână vor fi cuprinse între 7 și 12 lei, în funcție de filmul ales. Pentru grupuri mai mari de 20 de copii, însoțitorii vor beneficia de acces gratuit!

Mai multe informații și programul complet al cinematografelor Cine Grand puteți găsi pe pagina oficială de Facebook Cine Grand România: https://www.facebook.com/CineGrandRO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.