Cu ocazia săptămânii „Școala Altfel”, Cine Grand Titan a invitat la film 25 de elevi de la Școala Profesională Specială nr. 3 din București, pentru a trăi o experiență cinematografică educativă și distractivă. Astfel, brandul continuă seria de evenimente din cadrul campaniei „Cine Grand face fapte bune”, lansată în Botoșani.

Invitații speciali ai Cine Grand Titan, cu vârste cuprinse între 12-15 ani, au urmărit în mod gratuit filmul Crăiasa Zăpezii 2 în format 3D. Pentru că susține dezvoltarea armonioasă a tinerilor și crede în rolul educativ al filmelor, Cine Grand a dorit să le ofere două ore de poveste elevilor de la Școala Profesională Specială nr. 3, o unitate de învățământ adaptată pentru elevii cu nevoie speciale. Astfel, Cine Grand continuă să facă fapte bune pentru copiii pentru care vizionarea unui film în sala de cinema este o experiență inedită.

Acesta este al doilea an în care Cine Grand Titan participă la programul „Scoala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun!”, pregătind un program de filme dedicat copiilor. Lanțul de cinematografe își dorește, astfel, să fie un partener de încredere al școlilor și unităților de învățământ din București și să contribuie la dezvoltarea tinerilor printr-o educație alternativă. Programul „Școala Altfel” este dedicat școlarilor și preșcolarilor și are loc în intervalul 18 – 22 aprilie. Mai multe detalii despre programul special pregătit de Cine Grand Titan pentru această ocazie puteți găsi pe www.cinegrand.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.