Înscrierile în competiția Festivalului de Film We Art Water 3 continuă!

0
1414
Ascultă acest articol


Înscrierile pentru competiția de scurtmetraje a Festivalului de Film Art Water intră pe ultima sută de metri! Filmulețele pot fi încărcate pe website-ul oficial al competiției: filmfestival.wearewater.org până pe 26 februarie. Fundația oferă cu regularitate informații interesante și sfaturi importante prin rețelele sociale și website-ul oficial: sfaturi pentru tehnici de filmare care să permită o documentare creativă a subiectelor legate de apă și salubritate; răspunsuri la întrebări frecvente legate de cea de-a treia ediție, impresii și recomandări de la câștigătorii de anul trecut.

Și membrii juriului internațional au contribuit cu diferite videoclipuri, vorbind despre abordarea lor asupra cinematografiei, sau documentării scurt-metrajelor, lucruri ce se pot dovedi utile și o sursă de inspirație pentru participanți. Paginile competiției:

We Art Water Film Festival 3

Înregistrarea și prezentarea scurt-metrajelor: 4 ianuarie – 26 februarie 2016 pe website-ul oficial

www.weartwaterfestival.org

Anunțarea finaliștilor: Martie 2016

Subiect: Apă și salubritate

Categorii și Premii: Micro-documentar: 3000 euro

  • Micro-ficțiune: 3000 euro
  • Micro-animație: 3000 euro
  • Premiul publicului: 1000 euro

Membrii juriului

Din membrii juriului fac parte Manuela Velasco, actriță, alături de renumita actriță și producătoare de film Leticia Dolera, Marc Clotet, actor de film, TV și teatru, Albert Solé, director de documentare; RocíoGarcía, jurnalist la El País pe domeniul cinematografiei; Carlos Jiménez Renjifo, Desk Officer la UNRIC (United Nations Regional Information Centre for Western Europe), și Xavier Torras, directorul Fundației We Are Water.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.