Cine Grand Titan organizează pe 4 mai, de Ziua Internațională Star Wars, un eveniment special pentru fanii din România ai acestui film! Miercurea viitoare, de la ora 19.00, fanii adevărați alături de cavalerii Jedi, luptători ai Forței Întunericului și multe alte personaje vor revedea ultimul film din serie, Star Wars: Trezirea Forței.

 Cum ziua de 4 mai este o sărbătoare internațională pentru toți pasionații epicelor filme, Cine Grand Titan va dedica această zi românilor care vor să celebreze May the 4th alături de cel mai mare Club Star Wars din România. Pasionații de acest film vor întâlni numeroase personaje Star Wars, care vin din îndepărtatele colțuri ale galaxiei pentru a-și cunoaște admiratorii.

“Cine Grand România a ales să se alinieze cu alte țări din toată lumea și să fie alături de fanii Star Wars de Ziua Internațională Star Wars. Astfel, pe 4 mai vom sărbători împreună celebrul film alături de publicul român. Împreună cu cei de la Clubul Star Wars România vom avea o vizionare specială a filmului Star Wars: Trezirea Forței la Cine Grand Titan”, a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Grand Romania.

Filmul Star Wars: Trezirea Forței va putea fi vizionat la Cine Grand Titan în data de 4 mai 2016 la orele 17:30, 20:15 și 21:30. Cei care vor să îi cunoască pe adevărații fani Star Wars sunt așteptați de la ora 19:00 la Cine Grand Titan. Pentru programul complet vă rugăm să accesați www.cinegrand.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.