“Hoții au multe fețe” și pirații știu cel mai bine! Cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai iubite seriale ale momentului, Vele Negre, vine cu noi aventuri, multă violență, situații ce te țin cu sufletul la gură și, deloc de ignorat, senzualitate.

Noile episoade, primite, deja, extrem de pozitiv de către criticii de specialitate, vor putea fi urmărite în România începând cu 10 mai, ora 23:00. Până atunci, Paramount Channel este gazda unui maraton de două zile în care se vor difuza toate episoadele primului sezon. Așadar, pe 2 și 3 mai, de la ora 21:00, fanii sunt așteptați în fața televizoarelor pentru o rundă de încălzire demnă de eroii serialului.

“Un serial dramatic de-a dreptul genial… de neratat” (potrivit the Guardian), Vele Negre a captivat public și critici deopotrivă cu maniera unică, dinamică și foarte realistă în care zugrăvește viața piraților. Cu o distribuție de invidiat, formată cu precădere din actori britanici, australieni și canadieni, serialul Vele Negre este “terrrrrr-ibil de bun.” (Entertainment Weekly)

Vele Negre a reușit încă de la primele episoade ale primului sezon să-și convingă publicul să pătrundă într-o lume nouă și fascinantă, cu decoruri incredibile, cu alianțe ce se fac și se desfac, cu mult sânge și răsturnări radicale de situație. Căpitanul Flint, cel mai de temut pirat al Epocii de Aur, se luptă pentru salvarea insulei New Providence, amenințată deopotrivă de forțele britanice și spaniole. Totodată, el se aliază cu Eleanor Guthrie, fiica șefului mafiei locale pentru a pune mâna pe cea mai de preț comoară și pentru a asigura supraviețuirea oamenilor săi.

Din distribuție fac parte Toby Stephens (Căpitanul Flint), cunoscut pentru rolul din Die Another Day, Zack McGowan, Luke Arnold, Hannah New și Jessica Parker Kennedy.

Vele Negre a câștigat două premii Emmy la cea de-a 66-a ediție a Galei Primetime Creative Arts Emmy Awards, la categoriile Cele mai bune efecte vizuale și Cel mai bun montaj de sunet într-un serial.

Serialul e regizat de Neil Marshall, Sam Miller, Marc Munden și T.J. Scott.

Michael Bay (Transformes, Armagedon) este unul dintre producătorii executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.