În martie 2021 la Netflix

Luna martie e bogată în conținut nou la Netflix!

0
1493
Ascultă acest articol


Privim în zare și vedem la orizont o lună martie plină cu titluri originale și licențiate noi, ce te așteaptă cu povești pline de acțiune, umor și adrenalină. Pregătește-te de Sky Rojo, cea mai nouă producție originală Netflix, venită de la creatorii La Casa de Papel, ce pune accent pe dinamism și pericol; Moxie, o poveste despre liceu, tupeu și revoluții, în regia lui Amy Poehler; Waffles + Mochi, o invitație pentru a încuraja copiii să se conecteze la culturi din întreaga lume, prezentată de Michelle Obama.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Yes Day, Brave New World, The Irregulars, The One, Sentinelle, Bombay Rose, Coven of Sisters, Caught by a Wave, Biggie: I Got a Story to Tell, Last Chance U: Basketball, Seaspiracy, City of Ghosts, Sleepy Hallow, The Shawshank Redemption, 5 minute și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși pe butonul play!

NOU PE NETFLIX (Titluri Originale) – MARTIE 2021 – România

1 MARTIE 2021

Brave New World – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Când un străin răzvrătit sosește dintr-un alt ținut, locuitorii din Noua Londră încep să pună la îndoială legile din societatea lor aparent utopică.

Biggie: I Got a Story to Tell – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Biggie: I Got a Story to Tell
Acest documentar cuprinde imagini și interviuri detaliate, fiind un omagiu adus vieții lui The Notorious B.I.G. și transformării sale din escroc în rege al rapului.

2 MARTIE 2021

Word Party: Season 5 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Bucuria cuvintelor: Sezonul 5
Hai la distracție cu animăluțele Franny, Bailey, Kip, Lulu și Tilly, care învață prin cântec și dans cuvinte noi și lecții de viață în limbile engleză și mandarină!

3 MARTIE 2021

Moxie – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Tupeu
Inspirată de trecutul rebel al mamei sale și de o nouă prietenă mai îndrăzneață, o fată timidă de 16 ani publică o revistă anonimă, care demască sexismul din școala ei.

Murder Among the Mormons – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Crimă printre mormoni
Un extraordinar caz real de crimă, în care escrocheria unui geniu meticulos ia o întorsătură fatală și zdruncină din temelii o religie răspândită la nivel global.

4 MARTIE 2021

Pacific Rim: The Black – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Pacific Rim: Tărâmul nimănui
În timp ce monștrii Kaiju devastează Australia, doi frați își caută părinții pilotând un Jaeger și dau peste noi creaturi, personaje dubioase și aliați de conjunctură.

5 MARTIE 2021

City of Ghosts – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Orășelul fantomelor
Fă cunoștință cu Clubul Fantomelor! Aventurile lor îi poartă prin Los Angeles, unde intervievează fantome, rezolvă probleme și învață despre istoria orașului.

Nevenka: Breaking the Silence – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Nevenka: O femeie rupe tăcerea
Acest serial documentar detaliază celebrul proces din 2001 din Spania, în care consiliera Nevenka Fernández l-a acuzat pe primarul Ismael Álvarez de hărțuire sexuală.

Sentinelle – FILM NETFLIX
Titlu localizat: În umbra santinelei
Transferată în orașul natal după o misiune traumatizantă, o combatantă franceză își folosește abilitățile letale ca să-l vâneze pe cel care i-a rănit sora.

8 MARTIE 2021

Bombay Begums – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Reginele din Bombay
Din săli de ședință până la periferia societății, cinci femei ambițioase din medii diferite își împlinesc visuri și dorințe, înfruntând dezamăgiri în Mumbaiul de azi.

Bombay Rose – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Trandafirul din Bombay
În agitația unui oraș fascinant și polivalent, iubirea înfiripată între doi visători este pusă la încercare de simțul datoriei și de convingerile religioase diferite.

9 MARTIE 2021

The Houseboat – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Casa plutitoare
Muzicieni și prieteni, Fynn Kliemann și Olli Schulz au tras din greu doi ani încercând să restaureze și să-i readucă strălucirea casei cântărețului Gunter Gabriel.

10 MARTIE 2021

Dealer (Caïd) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Traficantul
Doi cineaști se infiltrează într-o zonă controlată de bande de stradă pentru a realiza un clip pentru un rapper. Un serial dur și plin de tensiune, cu filmări recuperate.

Last Chance U: Basketball – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Last Chance U: Baschet
„Last Chance U” intră pe teren în East Los Angeles, unde un antrenor cu convingeri puternice îi ajută pe tinerii sportivi să-și atingă potențialul.

Marriage or Mortgage – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Căsătorie sau scapi de chirie
O organizatoare de nunți și o agentă imobiliară se străduiesc să câștige inimile și bugetele viitoarelor cupluri, care pot alege fie nunta perfectă, fie casa de vis.

11 MARTIE 2021

Coven of Sisters – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Sabatul surorilor
Țara Bascilor, 1609. Pentru a-și amâna execuția, câteva femei acuzate de vrăjitorie își ademenesc inchizitorul la sabatul vrăjitoarelor.

12 MARTIE 2021

Love Alarm: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Alarmă de dragoste: Sezonul 2
Dorind să aibă o dovadă infailibilă a sentimentelor ei, Jojo decide să dezinstaleze scutul și să permită aplicației să sune în apropierea sufletului ei pereche.

Paradise PD: Part 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Paradise Police: Partea 3
Polițiștii de etică îndoielnică din Paradise se implică în șantaj canin, furt de spermă, intimidări la magazinul de gogoși și multe alte infracțiuni de neconceput.

Paper Lives – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cartierul supraviețuirii
Mehmet, care lucrează la un depozit de deșeuri din Istanbul, ia sub aripa sa un băiețel și, curând, este nevoit să-și înfrunte traumele din propria-i copilărie.

The One – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Suflete pereche
Iubirea și minciunile se împletesc atunci când o cercetătoare de ADN descoperă o cale de a găsi partenerul perfect și creează un nou serviciu matrimonial bazat pe asta.

YES DAY – FILM NETFLIX
Titlu localizat: ZIUA LUI „DA”
Părinții decid să renunțe la „nu”, acceptând cele mai trăsnite cereri ale copiilor, cu câteva condiții de bază, într-o zi care promite distracție și aventuri nebunești.

15 MARTIE 2021

The Lost Pirate Kingdom – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Regatul pierdut al piraților
Un serial documentar în care pirați adevărați pradă cu violență bogățiile lumii și formează o republică egalitaristă surprinzătoare.

Zero Chill – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Visuri pe patine
Kayla, o patinatoare talentată, se vede obligată să lase totul în urmă atunci când familia decide să-l urmeze pe fratele ei geamăn, Mac, la o academie renumită de hochei.

16 MARTIE 2021

RebellComedy: Straight Outta the Zoo – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
Titlu localizat: RebellComedy: Direct de la zoo
Comedienii de la RebellComedy urcă pe scenă și discută despre identități false, despre cum e să fii copilul „haios” al familiei și despre stele de mare cu anatomii interesante.

Waffles + Mochi – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Gofre și Mochi
Curioșii Mochi și Gofre călătoresc prin lume și explorează minunile universului culinar și cultural în timp ce învață despre ingrediente din toate colțurile lumii.

17 MARTIE 2021

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Operațiunea Varsity Blues: Scandalul fraudării admiterii la universități americane
Un documentar care investighează geniul criminal din spatele unei escrocherii prin care copiii unor familii celebre și bogate sunt acceptați la universități de prestigiu.

Simply Black – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Mandela de pe Sena
Un documentar-parodie cu Fary, în care Jean-Pascal Zadi analizează discriminarea rasială și propria-i identitate de francez de culoare dintr-o perspectivă satirică.

Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Suspectat: Dedesubturile cazului Wesphael
Un serial polițist bazat pe fapte reale, care prezintă cazul mediatizat al politicianului belgian Bernard Wesphael, acuzat că și-a ucis soția în 2013.

18 MARTIE 2021

B: The Beginning Succession – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: B: The Beginning: Succesiune
Atunci când Keith este răpit și un prieten din trecutul lui Koku reapare, Ucigașul B se întoarce și toată lumea e implicată într-o conspirație centrată pe coroană.

Cabras da Peste – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cabras da Peste
Doi polițiști foarte diferiți din două state braziliene se văd obligați să lucreze împreună pentru a neutraliza pericolul creat de o bandă care operează în ambele state.

Nate Bargatze: The Greatest Average American – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
Titlu localizat: Nate Bargatze: Cel mai măreț american obișnuit
Un spectacol special de stand-up, în care Nate Bargatze ne povestește cum și-a întâlnit soția la Applebee’s și ne descrie părțile amuzante ale vieții de tată și de soț.

19 MARTIE 2021

Alien TV: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Alien TV: O emisiune extraterestră: Sezonul 2
Reporterii extratereștri Ixbee, Pixbee și Squee revin pe Pământ, unde descoperă și mai multe obiceiuri și invenții ciudate, printre care trenurile și moda.

Country Comfort – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Country Comfort
Odată cu slujba de dădacă în cadrul unei familii cu talente muzicale, o tânără interpretă aspirantă de muzică country găsește trupa care îi lipsea.

Formula 1: Drive to Survive: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 3
Pe parcursul sezonului mai scurt din 2020, Lewis Hamilton, Max Verstappen și alți piloți de top caută să ajungă la finalul cursei în timp ce COVID-19 dă lumea peste cap.

One Small Problem – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Fără copii
Iubirea vieții lui urăște copiii. Oare ce-ar putea să se întâmple atunci când fiica sa de 9 ani îi propune să se dea drept sora lui?

Sky Rojo – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Orizontul roșu
Fugind să scape de un proxenet și oamenii lui, trei femei pornesc într-o călătorie nebunească în căutarea libertății. De la creatorii serialului „Fabrica de bani”.

23 MARTIE 2021

Loyiso Gola: Unlearning – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX
Titlu localizat: Loyiso Gola: Dezvățare
Comedianul sud-african Loyiso Gola ne tratează cu idei practice despre filosofie și umor nefiltrat pe teme precum rasa, identitatea și politica mondială.

24 MARTIE 2021

Seaspiracy – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Seaspiracy: Secretul pescuitului sustenabil
Pasionat de viața subacvatică, un cineast documentează modurile în care oamenii rănesc speciile marine și scoate la iveală o conspirație globală sinistră.

Who Killed Sara? – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Cine a ucis-o pe Sara?
După 18 ani în închisoare, Álex se răzbună pe familia Lazcano, care i-a înscenat moartea surorii lui, Sara, pentru a-și salva propria reputație.

25 MARTIE

Caught by a Wave – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Luați de val
După ce se îndrăgostesc într-o tabără de vară din Sicilia, un adevăr dureros îi inspiră pe doi adolescenți pasionați de sporturi nautice să-și trăiască viața la maximum.

DOTA: Dragon’s Blood – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: DOTA: Sângele dragonului
După ce întâlnește un dragon și o prințesă aflată într-o misiune secretă, un Cavaler Dragon este implicat în evenimente mult mai însemnate decât s-ar fi așteptat.

Secret Magic Control Agency – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Agenția Secretă de Control al Magiei
Faimoasele personaje de basm Hansel și Gretel sunt acum agenți secreți și trebuie să apeleze la magie, intuiție și spiritul lor de echipă pentru a găsi un rege dispărut.

26 MARTIE 2021

A Week Away – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O săptămână în lumina soarelui
Un musical reconfortant despre un adolescent cu probleme care decide să meargă într-o tabără de vară unde, în mod neașteptat, găsește iubire, prieteni și un loc al lui.

Bad Trip – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Călătorie cu surprize
O comedie realizată de producătorul filmului „Un bunic nebun”, în care doi amici pornesc într-o excursie plină de poante, atrăgând și alți oameni în haosul creat de ei.

Nailed It!: Double Trouble – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: La fix! Provocări la pătrat
Doi „artiști” cofetari nepricepuți fac echipă, iar rezultatele sunt cel puțin amuzante. De la prieteni la cataramă la frați și surori, totul merge de două ori mai prost.

The Irregulars – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Ștrengarii
În Londra secolului al XIX-lea, un grup pestriț de ștrengari rezolvă cazuri supranaturale la cererea doctorului Watson și a partenerului său misterios, Sherlock Holmes.

30 MARTIE 2021

Octonauts & the Ring of Fire – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Octonauții și Cercul de Foc
Vulcanii care erup declanșează o reacție în lanț și provoacă dezastre în ocean, așa că octonauții trebuie să facă echipă pentru a-și salva prietenii subacvatici.

31 MARTIE 2021

Haunted: Latin America – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: La limita realității: America Latină
Un serial horror bazat pe fapte reale, în care oamenii își relatează propriile povești cu fantome, iar interacțiunile supranaturale sunt recreate în mod autentic.

ÎN CURÂND

Abla Fahita: Drama Queen – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Abla Fahita: O divă melodramatică
Fugară nevinovată, Abla Fahita trebuie să se separe de copii. Dar ilustra divă nu se va da în lături de la nimic pentru a-și spăla reputația și a ajunge înapoi la ei.

The Yin Yang Master – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Maestrul Yin Yang
Un șarpe demonic se trezește din nou la viață, iar maestrul yin-yang Qing Ming face echipă cu Yuan Boya pentru a scăpa de amenințare pe fondul unei conspirații.

NOU PE NETFLIX – MARTIE 2021
Titluri licențiate – România

1 MARTIE 2021

 • 5 Minute
 • Bad Teacher
 • Blades of Glory
 • Due Date
 • Failure to Launch
 • Geostorm
 • Lock, Stock and Two Smoking Barrels
 • Run All Night
 • School of Rock
 • Searching for Bobby Fischer
 • Sleepy Hollow
 • Something’s Gotta Give
 • The Iron Giant
 • The Shawshank Redemption

2 MARTIE 2021

 • Men on a Mission: 2020
 • Sniper: Ultimate Kill
 • The Possession of Hannah Grace

4 MARTIE 2021

 • The Flash: Season 7

5 MARTIE 2021

 • Mariposa

7 MARTIE 2021

 • The Blacklist: Season 8

9 MARTIE 2021

 • Holmes & Watson
 • Men on a Mission: 2020

10 MARTIE 2021

 • A Boyfriend For My Wife
 • Caterina in the Big City
 • Demons
 • Easy!
 • Escort in Love
 • Holding Hands
 • Il Posto
 • Il principe abusivo
 • Io che amo solo te
 • It Was the Son
 • Long Live Italy!
 • One Day More
 • Opposites Attract
 • Piazza Fontana: The Italian Conspiracy
 • S Is for Stanley
 • Stay Away From Me
 • The Kitchen
 • The Tree of Wooden Clogs
 • Tutte lo vogliono
 • Unique Brothers
 • Weddings and Other Disasters

11 MARTIE 2021

 • The Block Island Sound

12 MARTIE 2021

 • White Boy Rick

14 MARTIE 2021

 • The Blacklist: Season 8

15 MARTIE 2021

 • Black Ink Crew New York: Season 1
 • Black Ink Crew New York: Season 2
 • The Queen’s Corgi
 • The Spiderwick Chronicles
 • True Grit

16 MARTIE 2021

 • Men on a Mission: 2020

17 MARTIE 2021

 • Slaughterhouse Rulez

18 MARTIE 2021

 • Deadly Illusions

26 MARTIE 2021

 • Ni de coña

27 MARTIE 2021

 • A Dog’s Way Home

28 MARTIE 2021

 • Happy Death Day 2U
 • The Blacklist: Season 8

30 MARTIE 2021

 • Crawl

31 MARTIE 2021

 • Teen Mom 2: Season 1
 • Teen Mom 2: Season 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.