Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Anturaj”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Anturaj

Câștigători: Badea Claudia, Dumitru Cristina

Când patru prieteni au plecat spre Hollywood în căutarea faimei, doar unul a ajuns sus. Dar legătura dintre ei a rămas la fel de strânsă. Lux, case de vis, petreceri nebune, femei frumoase şi multă distracţie. Totul se împarte cu prietenii. Pentru că faima nu înseamnă nimic fără anturaj…

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii la comedia “Anturaj”, care continua pe marile ecrane nebunia din celebrul serial TV cu acelaşi nume.

Actorul care joacă rolul starului Vincent Chase în “Anturaj”, l-a interpretat personajul Nate, iubitul personajului lui Anne Hathaway în “Diavolul se îmbraca de la Prada”. Care este numele lui?

  1. Adrian Grenier (RASPUNSUL CORECT)
  2. Jeremy Piven
  3. Scott Eastwood

Invitaţiile sunt valabile la Cine Grand – Auchan Titan din Bucureşti, de luni până duminică (15 – 21 iunie). Câştigătorii vor fi afișați aici, pe 12 iunie, urmând să-și ridice invitațiile (cu buletinul) de la casa de bilete.

Din 12 iunie, comedia “Anturaj” te duce in culisele vieții luxoase a celor faimoși, te învață să visezi măreț și să îți trăiești visul. Ia-ți gașca și mergeți la cinematograf să vedeți o comedie fără perdea. Intrați cu Vincent Chase (Adrian Grenier), Eric Murphy (Kevin Connolly), Drama (Kevin Dillon), Turtle (Jerry Ferrara) și Ari Gold (Jeremy Piven) la petreceri deocheate, trageți cu ochiul în dormitor, și conduceți supermașini pe Sunset Boulevard. “Anturaj”, o comedie produsă de Warner Bros. Pictures și distribuită de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 12 iunie.

79 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.