Cu ocazia lansării celui mai nou film din portofoliu Disney Pixar – „Inside Out”, CineForum şi RanEventsComm împreună cu Ceanăria ARTea şi echipa Improvisneyland au organizat un atelier de improvizaţie total diferit faţă de ce am experimentat până acum.

Vă uitați vreodată la cineva și vă întrebați oare ce se întâmplă în capul lor? Improvisneyland s-au gândit cum ar fi ca noi să lăsăm emoţiile să curgă. Am încercat toate cele 5 emoţii din animaţia „Inside Out”. De la fericire, tristeţe, frică, furie şi până la dezgust.

Au fost momente pline de umor şi pe care nu le voi uita foarte curând. La mine a ajuns „interpretarea”dezgustului şi a trebuit să portretizez cum ştiu eu mai bine această emoţie. Am reuşit, ajutat de cei din echipa Improvisneyland, dar ştiu că aş fi putut fi mai convingător. Colegii de breaslă s-au distrat enorm de mult cu emoţia fericirii, la care au râs până la lacrimi.

Reprezentanţii Improvisneyland, Razona şi Radu, au vrut să scoată de la noi adevărata faţă a fiecărei emoţie iar implicarea sentimentelor şi a imaginaţiei era obligatorie. Un adevărat spectacol în care toţi ne-am distrat şi ne-am cunoscut cu totul altfel.

Mulţumim pentru invitaţie CineForum & RanEventsComm şi pentru găzduire Ceanăriei ARTea.

Alte articole: CineAmator, DiyBazaar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.