Filmcafe vine cu o notă de prospeţime şi aduce pe micile ecrane filme ce au menirea de a vă bucura şi încânta. Filmcafe în noua sa formă, poate genera un flux de emoţii pozitive pe care să le împărtăşeşti cu toată familia.

În ultimul weekend al lunii iunie, Filmcafe difuzează două filme de genul comedie, dramă, romantic, filme ce pot fi urmărite împreună cu întreaga familie.

„Cum să nu devii american” difuzat sâmbătă, 27 iunie la ora 19:30 sau „Rock’n’roll” de duminică 28 iunie la ora 22:20, sunt filme cu mult umor, unde comicul de situaţie abundă, cu subiecte de actualitate şi cu distribuţii de excepţie.

Cum să nu devii american – 27 iunie la ora 19:30

Titlul original: Spanglish

Produs în anul 2004, cu un buget de 80,000,000 $, este un film gen dramă/dragoste/comedie ce se face plăcut în primul rând prin realismul poveştii şi al jocului actoricesc. Adam Sandler, unul din cei mai simpatici şi talentaţi actori, Tea Leoni şi Paz Vegas au prestaţii foarte bune.

Flor, o femeie mexicancă și fiica sa emigrează din Mexic în speranța unei vieți mai bune în America, unde se angajează ca servitoare la o familie, în care tatăl, John Clasky, este un bucătar devenit celebru recent, iar soția lui, Deborah, este o femeie nesigură pe ea. Este un film despre relaţiile şi responsabilităţile dintr-o familie, cu tot ceea ce implică viaţa de zi cu zi, cu bune şi cu rele. Lucrurile vin şi se duc în viaţă, dar familia este cel mai important lucru.

Un film bun care merită văzut!

Rock’n’roll – 28 iunie la ora 22:20

Titlul original: That Thing You Do!

Este filmul de debut în regie al lui Tom Hanks, produs în 1996 şi a avut un buget de 2.500.000 $. Deşi nu a câştigat niciun premiu, filmul a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună muzică originală şi la Golden Globes pentru cea mai bună piesă originală. Tom Hanks, Liv Tyler, Charlize Theron, sunt câţiva dintre actorii care fac parte din distribuţia acestui film ce se încadrează în categoria filmelor muzicale şi de comedie.

That Thing You Do! ne spune povestea unei trupe de pop rock. Trupa din Pennsylvania este pe punctul de a ajunge faimoasă în 1964 și se supune mecanismului de făcut vedete cât se poate de mult, cu multă implicare din partea impresarului, Guy Patterson. Balada trupei, devine un cantec de succes şi membrii grupului devin în câteva luni foarte cunoscuţi.

Perfect pentru o seară de weekend când vrei ceva relaxant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.