HISTORY va anima serile de vară cu un nou sezon „Războiul Depozitelor: Texas”. Sezonul al 6-lea va fi difuzat în fiecare marți, la orele 21:00, începând cu data de 14 iulie.

Noul sezon prezintă duo-ul Bubba si Ricky cu o ambiție sporită, cei doi asumându-şi riscuri şi mai mari şi fiind mai şireți decat competitorii lor cu orice ocazie. Jenny alege căi întortocheate şi încearcă noi strategii îndrăznețe, în timp ce Mary caută comori ascunse în cele mai neobişnuite locuri.

Războiul depozitelor: Texas” este un reality show care prezintă cumpărători de profesie ingenioşi interesați să obțină bani rapid. Ȋn această căutare de comori, personajele se interesează de proprietăți nerevendicate şi nu le este frică să intre în conflict sau să creeze dramă pentru a obține profit. Cumpărătorii variază de la oameni de douăzeci de ani în căutare de aventură, pană la o echipă unchi-nepot cu un temperament vulcanic, în căutarea celei mai bune metode de a se îmbogăți.

Ȋn fiecare episod, cumpărătorii profesionişti se îndreaptă către diverse depozite din Texas si aşteaptă nerăbdatori să le fie arătată potențiala mină de aur. Ȋncordarea atinge cote mari, din moment ce aceasta este singura oportunitate de a îi recunoaşte pe ceilalți competitori. Organizatorul licitației va tăia lacătul locației părăsite si va deschide uşa pentru prima dată, alocând personajelor doar cinci minute pentru a intra cu o lanternă şi a estima valoarea obiectelor. Această scurtă privire este singura lor oportunitate de a-şi da seama dacă lotul conține articole insignifiante sau obiecte de valoare.

Atmosfera este una tensionată, ținând cont că personajele sunt nevoite să facă estimarea pe loc. Fiecare episod va dezvălui cât de departe sunt cumpărătorii dispuşi să meargă pentru a se îmbogați. Unii dintre cei mai cunoscuți şi controversați profeşionisti din America vor desfăşura licitația, iar din moment ce personajele serialului fac parte din grupul obişnuit al ofertanților, „Războiul depozitelor: Texas” garantează o oră de emoție şi anticipare.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.