Jupiter Ascending – Blu-ray Review

0
1389
Ascultă acest articol


Jupiter Ascending – Blu-ray Review

EDIŢIE : SteelBook

GEN : Acțiune, Aventură, Sci-Fi

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (23.95 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.40:1 (16×9)
Original aspect ratio: 2.39:1

AUDIO :

Dolby ATMOS True HD: Engleză,

Dolby Digital: Cehă 5.1, Maghiară 5.1, Polonă 5.1/VO, Rusă 5.1, Turcă 2.0

SUBTITRĂRI : Română, Engleză, Arabă, Bulgară, Cehă, Ebraică, Greacă, Maghiară, Polonă, Portugheză – Europeană, Rusă, Slovenă, Turcă

NUMĂR DISCURI : 2 (Blu-ray + Blu-ray 3D)

CLASIFICARE : A.P.13

DATA LANSĂRII : IULIE 2014

DURATA : 128 min

PREŢ : 149.90RON

SINOPSIS

Jupiter Jones s-a născut sub cerul nopții, iar semnele i-au prevestit un destin măreț. Acum, ajunsă la vârsta adultă, Jupiter trăiește o viață deloc de invidiat, iar ghinioanele par a nu se mai termina. Însă atunci când Caine, un fost soldat modificat genetic, vine pe Pământ și încearcă să o localizeze, destinul lui Jupiter începe să se împlinească. Codul ei genetic îi va deschide calea către o moștenire extraordinară, iar acest fapt ar putea schimba însuși echilibrul universului.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este de tip SteelBook, iar în interior este o imagine de fundal din film. În interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

Elemente Bonus Blu-ray și 3D Blu-ray:

7 Elemente bonus de-adreptul iumitoare:

Explorați imaginația și inovațiile fraților Wachowski și a echipei de producție într-o serie de elemente speciale fantastice care ne vor introduce în lumea Ascensiunii lui Jupiter. Printre acestea, Jupiter Jones: Destinul este cu noi și Ascensiunea lui Jupiter: Îmbinare Geneticã.

DETALII FILM – Recenzia MovieNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.