Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (1 martie – 8 martie)

Argo-BD_3D Argo-DVD_3D

Argo

Titlul original: Argo

Regie: Ben Affleck

Distribuție: Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman, Alan Arkin

Gen: Dramă

An de producție: 2012

Preț recomandat pe DVD: 51.90 lei

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 lei

 Pe 4 noiembrie 1979, când revoluția iraniană atingea punctul său critic, militanții atacă ambasada americană din Teheran, luând 52 de americani ostatici. În mijlocul acestui haos, șase americani reușesc să scape și să se ascundă în casa ambasadorului canadian, Ken Taylor. Realizând că este doar e chestiune de timp până cei șase vor fi găsiți și cel mai probabil uciși, atât guvernul american, cât și cel canadian, roagă CIA să intervină. Agenţia apelează la specialistul de top în „recuperări”, Tony Mendez, cerându-i să vină cu un plan ca să îi scoată în siguranță pe cei şase din țară. Un plan cu adevărat incredibil, parcă rupt din filme.

 Upside Down-DVD_3D pack

Între două lumi

Titlul original: Upside Down

Regie: Juan Solanas

Distribuție: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall

Gen: Romantic

An de producție: 2012

Preț recomandat pe DVD: 51.90 lei

Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins.

Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa!

Descoperă povestea a doi îndrăgostiţi din lumi paralele, dar foarte similiare, care încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună. O poveste de dragoste asemănătoare celei trăite de Romeo şi Julieta, într-un  concept nou şi un decor extraordinar, cu efecte vizuale de excepţie şi un punct de vedere diferit, dar la fel de emoţionant, al unei iubiri imposibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.