După succesul fulgerător al filmelor NOI SUTEM FAMILIA MILLER şi ŞEFI DE COŞMAR apare noul film de Jennifer Aniston “FERICIRE CU ORICE PREŢ” în cinematografele româneşti din 21 august 2015.

Vedeta internaţională de data asta îşi arată o nouă faţă în filmul de gen mixt (comedie romantică/dramă). Drama romantică, condimentată cu un umor macabru, în care prestația lui Aniston a fost recunoscută de criticii de film, îi poate aduce primul Oscar al actriţei.

Claire Bennett suferă. Durerea ei fizică reiese din cicatricele care-i acoperă corpul şi din modul în care fiecare pas e o încercare. Nu îşi ascunde nici durerea psihică mai bine. Claire, brută în firea ei, emană furie la fiecare interacţie cu oamenii din jurul ei. A alungat-o pe soţul ei, pe prietenii ei, a fost dată afară şi din grupul de suport pentru durere cronică. Sigura persoană din viaţa solitară a lui Claire este menajera, sau mai bine zis, îngrijitoarea ei, Silvana, care de abia face faţă nevoilor ei pentru alcool şi pastile de prescripţie. Însă sinuciderea lui Nina, una din membrii grupului de suport pentru durere cronică, aduce la suprafaţă o nouă obsesie al lui Claire. În urmărirea răspunsurilor la întrebările despre moartea acestei femei, pe care abia o cunoştea, Claire explorează limitele dintre viaţă şi moarte, singurătate şi suferinţă, pericol şi salvare. Înfundu-se în vieţile soţului Ninei şi a fiului ei, rămas orfan, Claire ar putea să-şi găsească salvarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.