Vânătorii de Oameni – Din 4 septembrie la cinema

0
1741
Ascultă acest articol


În data de 4 septembrie 2015 va avea loc în cinematografele din România premiera filmului Vânătorii de Oameni, în regia lui  Mikkel Nørgaar (Camera Groazei).

O producție Danemarca-Suedia-Georgia, filmul reprezintă o adaptare după cartea de succes a scriitorului danez Jussi Adler Olsen, The Absent One. Camera Groazei, primul titlu din seria Department Q, este o adaptare după romanul The Keeper of Lost Causes, aparținând aceluiași autor.

Regizorul danez Mikkel Nørgaar a declarat despre film:

Este o poveste de dragoste. Dar nu o poveste de dragoste din care ați vrea să faceți parte. Este o poveste de dragoste din tinerețe, care s-a terminat rău. Când pasiunea se transformă în posesivitate, te trezești făcând lucruri inadmisibile care depășesc orice limită. Și cănd îți dai seama cât de departe s-a ajuns, e prea târziu.

Sinopsis

În 1994 doi gemeni au fost găsiți omorâți într-un mod brutal într-un hambar.

Mai multe indicii duc către un grup alcătuit din elevi dintr-o categorie socială bine poziționată, de la un colegiu din apropierea locului crimei, dar cazul a fost considerat rezolvat pentru că la vremea respectivă o persoana și-a declarat vinovăția și a fost condamnată pentru crimă.

Peste 20 de ani, cazul ajunge la detectivul Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas), iar acesta realizează că ceva nu este în regulă. Împreună cu partenerul său, Assad (Fares Fares), Carl începe să reinvestigheze cazul, pornind de la un telefon disperat din trecut, primit de la o tânără.

În foarte scurt timp, căutarea acestei tinere (Kimie) devine centrul anchetei. Ea a dispărut în aceeași perioadă în care s-au petrecut crimele.

Însă nu doar Carl și Assad încearcă să o găsească pe Kimie.

Este vorba despre putere și despre abuzul de putere. Despre ce e capabil să facă cineva atunci când crede că este de neoprit. Este vorba despre lupta unui bărbat de a îndrepta în prezent o greșeală din trecut. Despre încercarea lui de a salva un suflet, cu prețul de a-și risca propria viață.“,

a adăugat Mikkel Nørgaar.

Filmul este distribuit de Independența Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.