Ascultă acest articol

A+E Networks anunță premiera globală a două documentare speciale care oferă acces fără precedent la informații din cadrul proceselor penale și civile împotriva lui O.J. Simpson. La nivel global, Crime + Investigation (CI) și A&E Network prezintă “Cazul O.J. Simpson: Povestea nespusă” și “O.J. vorbește: Casetele secrete”, în peste 125 de țări, marcând astfel 20 de ani de la verdictul în cazul O.J. Simpson.

“Cazul O.J. Simpson: Povestea nespusă” va avea premiera în România duminică, 4 octombrie, la ora 22:55, iar “O.J. vorbește: Casetele secrete” duminică, 11 octombrie, la ora 22:55.

Pe 3 octombrie 1995, procesul secolului ajunsese la final prin achitarea lui O.J.Simpson în cazul uciderii lui Nicole Brown Simpson și Ron Goldman. Douăzeci de ani mai târziu, înregistrări șocante și interviuri, multe din acestea făcute publice în premieră, sunt prezentate în cadrul a două noi documentare CI. Lawrence Schiller, producător și regizor de film și apropiat al lui Robert Kardashian, împărtășește publicului experiența sa legată de cazul și procesul împotriva lui Simpson.

“Cazul O.J. Simpson: Povestea nespusă” prezintă amănunte noi legate de verdictul final al procesului, dar și despre multiplele fețe ale personalității lui O.J., prin intermediul unor declarații nemaiauzite, venite chiar din partea lui O.J. Documentarul expune gândurile, sentimentele, trăirile și comportamentul lui înainte, în timpul și după proces. Mai mult, pentru prima dată după 20 de ani, o înregistrare secretă a lui O.J., realizată înainte de faimosul caz Bronco Chase, este facută publică. Documentarul prezintă interviuri rare cu personaje importante din ambele tabere ale cazului, inclusiv o discuție amplă și candidă cu Robert Kardashian și Kris Kardashian Jenner.

“O.J. vorbește: Casetele secrete” oferă acces la informații din procesul civil, cel în care O.J. a fost găsit responsabil pentru decesele lui Nicole Brown Simpson și Ron Goldman. Telespectatorii vor avea parte de acces exlusiv la înregistrări din timpul depozițiilor din cazul civil – înregistrări ascunse și uitate într-un depozit de aproape 20 de ani. Producătorii executivi, Stephen Auerbach și Chuck Braverman, au lucrat îndeaproape cu Fred Goldman pentru a putea obține aceste înregistrări pătrunzătoare. Membri ai familiilor implicate, membri ai echipei de avocați implicați în proces, inclusiv Daniel Petrocelli, oferă interviuri în exclusivitate în cadrul documentarului.

“Cazul O.J. Simpson: Povestea nespusă” și “O.J. vorbește: Casetele secrete” sunt produse pentru A+E Networks de ABS Productions. Stephen Auerbach, Chuck Braverman și Lawrence Schiller sunt producători executivi din partea ABS Productions. Laura Fleury și Peter Tarshis sunt producători executivi din partea A+E Networks.

A+E Networks se ocupă de distribuția globală pentru “Cazul O.J. Simpson: Povestea nespusă” și “O.J. vorbește: Casetele secrete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.