În luna septembrie, Crime + Investigation (CI) aduce publicului două noi serii palpitante.

Din 1 septembrie, în fiecare marți de la orele 22:55, Te iubesc, dar te-am mințit” spune poveşti şocante, dar adevărate despre secrete de familie şi trădări. Inspirat de evenimente reale, fiecare episod povesteşte două întâmplări – şi în fiecare poveste, minciunile sunt descoperite, confruntările explodează, cei implicaţi suferă consecinţele şi încearcă să se revanşeze, uneori prea târziu. Episoadele sunt aduse la viaţă prin reconstituiri fidele care le oferă telespectatorilor o experienţă extrem de realistă.

Coșmaruri din campus” va debuta pe Crime + Investigation pe 7 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la orele 22:55. Serialul prezintă mărturii personale de la făptaşii unora dintre cele mai şocante crime din campusurile americane. Urmăriţi cum Matt Carrington, un tânăr muncitor cu o inimă de aur, student la Universitatea Chicago State, este obligat să participe la o iniţiere fatală. Vedeţi cum Christen Naujoks este urmărită de un hărţuitor obsedat la Universitatea Carolina de Nord-Wilmington. Şi aflaţi cum bobocii ambiţioşi de la Universitatea Gallaudet au fost şocaţi de o crimă.

Crime + Investigation deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Telekom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.