Ascultă acest articol


Sundance Channel a anunţat astăzi premiera exclusivă al celui de-al treilea sezon al serialului dramatic original, “Rectify” pe 4 octombrie de la ora 23:00. Serialul cu şase părţi care a fost lăudat de publicaţia Entertainment Weekly ca fiind “drama cea mai profundă şi înţeleaptă din televiziune”, continuă povestea tulburătoare a deţinutului condamnat la moarte care a fost eliberat din închisoare după 19 ani.

În mod neaşteptat, câteodată contradictoriu faţă de rolul său în moartea lui Hanna, pledoaria a trecut, ceea ce îl face pe Daniel Holden, din nou, un criminal condamnat. În timp ce Daniel încearcă eliberarea condiţionată, Janet se pregăteşte pentru încarcerarea sa lungă şi Amanda încearcă să îşi construiască o viaţă pe lângă altceva decât nevinovăţia fratelui său.

“Rectify” urmăreşte viaţa lui Daniel Holden (Aden Young), care se întoarce în micuţul oraş în care a copilărit în Georgia, după ce a ispăşit o condamnare de aproape două decenii ce urma să se sfârşească prin moarte. După ce şi-a petrecut aproape întreaga viaţă de adult aşteptând să moară, Daniel trebuie să găsească acum o cale să se împace cu trecutul şi să lupte pentru o viaţă “normală” cu speranţa unui viitor. Încă încercând să se adapteze la noile rutine ale lumii moderne, Daniel îi afectează pe toţi cei cu care intră în contact, de la familia sa destrămată până la cei care lucrează pentru a-l proteja, precum şi cei care sunt împotriva lui pe partea de lege şi ordine. Acum că el a revenit, chiar şi cei din oraşul său natal care nu îl cunoşteau, caută curios relaţii complicate cu Daniel.

Sezonul trei din “Rectify” reia acţiunea fix de unde a rămas în sezonul doi, chiar din după-amiaza

pledoariei lui Daniel. Oare înţelegerea va fi acceptată? Va fi Daniel forţat să îşi părăsească oraşul? Şi când corpul unei persoanei dispărute va fi descoperit, oamenii legii se vor întoarce iar către el pentru a afla răspunsuri? Sora devotată a lui Daniel, Amantha, încearcă să îşi trăiască propria viaţă când i se oferă o ocazie la un magazin local, care pentru prima dată nu are de a face cu fratele ei. Între timp, Ted Jr şi Tawney, fratele vitreg a lui Daniel şi soţia sa, se luptă în încercarea de a salva căsnicia lor, cercetând trecutul. Janet şi Ted Sr, mama şi tatăl vitreg al lui Daniel, se află de asemenea sub presiunea datorată acţiunilor sale iar căsnicia lor va fi supusă unui test.

“Rectify” a primit consistente aprecieri din partea criticilor. Hitfix l-a numit “unul dintre spectacolele cele mai bogate spiritual şi profunde dintre toate din televiziune” şi The Los Angeles Times a spus: “Nu este doar televiziune bună, este televiziune revelatoare”. Variety descrie drama ca “o opera în nuanţe” şi ”în mod absolut captivantă” iar The Hollywood Reporter a concluzionat “Ceea ce îl face pe Rectify atât de bogat şi convingător sunt alegerile pe care le face pentru a evita previzibilitatea – nu doar în alegererea îndrăzneaţă de stimulare captivantă, ci pentru că pune caracterele (şi cele complicate) în ceea ce se simte ca o poveste familiară şi o face să pară nouă”.

“Rectify” are în rolul principal pe Aden Young (Killer Elite, The Tree), recent nominalizat la premiul Critics’ Choice Television Award pentru Cel Mai Bun Actor într-o Dramă pentru rolul său ca Daniel Holden; Abigail Spencer (Cowboys and Aliens, “True Detective”) ca şi Amantha Holden, sora cea mică a lui Daniel, ce şi-a dedicat întreaga viaţă de adult pentru eliberarea sa;

J Smith-Cameron (“True Blood”, Margaret) în rolul lui Janet Talbot, mama iubitoare a lui Daniel ce a trăit cu moartea iminentă a fiului său, timp de 19 ani; Luke Kirby (Take This Waltz, “Show Me A Hero”) în rolul lui Jon Stern, avocatul lui Daniel ce lucrează pentru o organizaţie dedicată eliberării condamnaţilor pe nedrept; Clayne Crawford (A Walk to Remember, “24”) în rolul lui Ted Talbot Jr, fratele vitreg a lui Daniel pe care nu l-a întâlnit niciodată ; Adelaide Clemens (Silent Hill: Revelation 3D, The Great Gatsby) ca şi Tawney Talbot, buna soţie a lui Ted; Bruce McKinnon (Lawless, “The Wronged Man”) în rolul tatălui vitreg a lui Daniel, Ted Sr şi Jake Austin Walker (The Chaperone) în rolul fratelui vitreg a lui Daniel.

“Rectify” a fost creat şi scris de către nominalizatul la premiile Writers Guild Award- Ray McKinnon (scriitor şi regizor al The Accountant; actor în “Deadwood” ,“Sons of Anarchy”).  Ca şi producători executivi îi avem pe McKinnon, Mark Johnson şi Melissa Bernstein, producătoarea câştigătoare de premii din spatele filmelor AMC “Breaking Bad” şi “Better Call Saul”.

Un maraton cu al doilea sezon din “Rectify” se va difuza vineri şi sâmbătă, 2 şi 3 octombrie de la ora 14:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.