MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

73
1708
Ascultă acest articol


Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Love the Coopers”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Toader Gina și Scintei Daniela

Charlotte Cooper are o singură dorință: să ofere Crăciunul perfect familiei sale. Dar ceilalți Cooperi, pur și simplu nu… cooperează. Pentru ei, Crăciunul e acea perioadă în care ne adunăm cu toții să mulțumim… că se întâmplă doar o dată pe an! Așa că, dacă te gândeai că sezonul sărbătorilor înseamnă magie, cadouri perfecte și armonie… poate în alt film.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații duble la comedia Haos de Craciun.

În filmul “Haos de Craciun”, acest actor celebru pentru rolurile din comediile “Hangover”, “We’re the Millers” și “Vacation” îl intrepretează pe Hank, fiul lui Charlotte Cooper (Diane Keaton), care încearcă să se descurce în postura de tată singur. Care este numele lui?

  1. John Goodman
  2. Ed Helms
  3. Justin Bartha

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

În Haos de Craciun avem nebunie, umor, distracție, logodnici falși, furt din magazine și super actori: Diane Keaton, Alan Arkin, John Goodman, Ed Helms, Amanda Seyfried, Anthony Mackie, Marisa Tomei și Olivia Wilde. Vino la cinema să vezi comedia nebună care deschide sezonul sărbătorilor. Haos de Crăciun. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Din 27 noiembrie numai la cinema.

73 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.