Ascultă acest articol

În ultima lună a anului AMC Networks International Central Europe difuzează filme de exceptie, seriale şi emisiuni ce ne pregătesc şi ne introduc în atmosfera sărbătorilor de iarnă.
La AMC, în zilele de Crăciun vom putea urmări câte două episoade din miniseria epică Imperiul, ce va avea premiera pe 24 decembrie la ora 22:00.

La Tv Paprika toată luna va fi un deliciu gastronomic pentru că ne vom întâlni cu renumiţi bucătari care ne vor ajuta să pregătim festinul de sărbători cât mai sănătos, rapid şi gustos. Crăciun Special, difuzat zilnic din 1 decembrie de la ora 21:00, îi aduce pe Jamie Oliver, Nigella, Raymond Blanc şi Gordon Ramsay să ne împărtaşească din bogata lor experienţă culinară.

Filmcafe va aduce în decembrie buna-dispoziţie întregii familii cu filme de comedie, poliţiste, de acţiune. În seara de Crăciun, pe 24 decembrie la ora 22:00, vom viziona miniseria istorică Tânărul Faraon.

La Minimax, Blocul Tematic: Moş Crăciun, va oferi pentru încântarea celor mici desene animate cu şi despre sărbătoarea cea mai aşteptată de ei.
Noul serial Dinamica familie Stanley ce va avea premiera pe 30 decembrie, de la ora 19:00, la Megamax, ne propune să ne alăturăm acestei haioase familii şi să le urmărim aventurile.

Decembrie, luna cadourilor şi a surprizelor frumoase, reuneşte toată familia şi o invită să urmărească filmele şi emisiunile de la AMC Networks.

Filmcafe – Tânărul faraon

PREMIERA: 24 Decembrie, ora 22:00

„Tânărul Faraon” arată, în premieră pe ecrane, povestea faraonului egiptean, unul dintre cei mai renumiţi conducători din istoria omenirii. Serialul special şi ambiţios relatează cum a dobândit putere Tut, precum şi lupta sa dusă pentru a conduce Egiptul spre glorie, în timp ce consilierii săi cei mai apropriaţi, prietenii şi iubitele complotează în interesele proprii nefaste.

AMC – Imperiul

24-25-26 decembrie de la ora 22:00  | Câte 2 episoade

Seria epică de patru ore prezintă ridicarea la putere a lui Octavian, urmaşul lui Iuliu Cezar care s-a încurcat cu Marc Antoniu pentru deţinerea puterii în Imperiul Roman şi care va fi împăratul Augustus.

TV Paprika – Căciunul cu Jamie | De Crăciun la Raymond Blanc

Crăciunul cu Jamie | PREMIERA: 5 Decembrie de la ora 21:00

Crăciunul nu înseamnă doar ziua cea mare, ci toate zilele minunate din jurul ei. Înseamnă mese festive spectaculoase, sărbătoare şi întâlniri cu prietenii şi cu familia. În această perioadă a anului, ne putem răsfăţa cu cele mai deosebite bucate.
În această ediţie specială de Crăciun cu arome apetisante, Jamie prezintă, timp de o oră, o serie de reţete fantastice, dulci şi sărate deopotrivă. Vom cunoaşte feluri care pot deveni punctul central al sărbătorilor minunate şi memorabile, mai ales cu ocazia Crăciunului.

De Crăciun la Raymond Blanc | PREMIERA: 13 Decembrie, ora 21:00

Bucătarul celebru, Raymond Blanc, ne invită în bucătăria sa din Oxfordshire, unde va prepara reţetele pentru cel mai mare ospăţ al anului. În acest an, pentru prieteni şi rude va crea un meniu festiv de Crăciun cu arome franţuzeşti combinate cu tradiţii britanice.

Minimax – Micul prinț

PREMIERA: 15 Decembrie, ora 18:20 | Episoade noi

Undeva în pacea de pe Asteroid B612, trăieşte micul prinţ, trandafirul său iubit şi prietenul fidel, vulpea. Însă într-o zi, trandafirul începe să fie gelos pe vulpe, deoarece petrece prea mult timp cu iubitul său prinţ. În speranţa că poate profita de emoţiile trandafirului, şarpele viclean îşi propune să-l farmece. Însă, deoarece nu-i reuşesc intenţiile, şarpele mânios şi ahtiat de răzbunare devine tot mai hotărât să scufunde întregul univers în întuneric. Dar apare micul prinţ care îi rezistă, încercând să-i prevină planul malefic.

Megamax – Dinamica familiei Stanley

PREMIERA: 30 Decembrie, ora 19:00 |  Zilnic

Despre activa familia Stanley putem constata că e aproape la fel ca familia oricăruia dintre noi, cu o singură diferenţă izbitoare: flăcăul Luke este un personaj animat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.