RevistaFiLM, Freeman Entertainment și Warner Bros. Pictures te invită să vezi în avanpremieră filmul anului!

65
3182
© 2016 Warner Bros. Ent. All rights reserved.
Ascultă acest articol


“Batman vs Superman: Zorii Dreptății” vine din 25 martie pe marile ecrane și îi aduce pe Henry Cavill și Ben Affleck într-o confruntare epică, sub îndrumarea regizorală a lui Zack Snyder.

Câștigători: Marin Georgiana, Ciortea Alexandra Parmina, Calin Alexandru, Fabiana Valko, Lazar Adrian, Ionescu Oana Milena, Popa Cristian Vladimir

Arată-ne că ești un adevărat fan, participă la concurs și poți câștiga o invitație dublă la avanpremiera specială a filmului de joi, 24 martie, care va avea loc la Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City, unde cu începere de la ora 18:30 vei fi răsfățat cu o mulțime de surprize tematice și vei urmări “Batman vs Superman: Zorii Dreptății” în formatul Dolby Atmos.

Ce trebuie să faci?

Răspunde la comentarii la întrebarea:

Care dintre cei trei supereroi ai filmului (Batman, Wonder Woman, Superman) e preferatul tău și de ce?

Câștigătorii vor fi anuntați marți, 22 martie, iar accesul la eveniment se va face pe baza cărții de identitate.

Participă la concurs și fii printre primii care văd legendara confruntare din “Batman vs Superman: Zorii Dreptății”!

Warner Bros. Pictures prezintă o producţie Atlas Entertainment/ Cruel şi Unusual și distribuită în România de Freeman Entertainment, regizată de Zack Snider, „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”, din 25 martie la cinema, disponibil în 3D, Dolby Atmos, 4DX şi IMAX 3D.

65 COMENTARII

  1. Superman deoarece este inzestrat cu calitatile cele mai necesare poate sa zboare,este rapid si este tipul de erou preferat de mine

  2. Superman!! Pentru ca este un “imigrant” care isi pune puterile (supranaturale) in slujba oamenilor 🙂

  3. Batman pentru ca poate învinge pe oricine deoarece are o lista cu slăbiciunile fiecăruia inclusiv pe ale lui dacă he goes rogue 😀

  4. Batman! Pentru ca, desi nu este inzestrat cu puteri supranaturale, stie sa-si combine inteligenta, abilitatile de detectiv cu stiinta si tehnologia in lupta impotriva raului!

  5. Preferatul meu este Superman, deoarece alege sa isi foloseasca superputerile in folosul oamenilor si pentru ca are un simt foarte bun al dreptatii.

  6. Batman, cu siguranta. Un personaj complex inzestrat cu puteri si calitati umane folosite in moduri supraomenesti.

  7. Superman deoarece este supereroul meu preferat inca din copilarie datorita abilitatilor unice pe care le are.

  8. Cu siguranta este BatMan pentru ca el este OM, pamantean, nu alien.
    Pentru ca el reprezinta science, not fiction. Pentu ca toti ne ragasim mai usor in el ca simbol in lupta pentru dreptate, atunci cand vezi ca se produce o nedreptate si iti faci curaj sa intervii te gandesti ca si tu poti fii un mic Batman in acea mica lupta pentru restabilirea bunului simt, a echilibrului, a moralitatii, a valorilor adevarate.

    BatMAN este uman si sangereaza atat fizic cat mai ales spiritual atunci cand nedreptatile se produc, nu conteaza ca este milionar sau miliardar, desi putea el nu s-a retras in vreun turnul de fildes sau de sticla&otel ori pe vreo insula pustie, el ia atitudine si se confrunta direct cu Raul si desi stie ca e muritor el nu renunta la lupta grea, chiar daca e in joc sacrificiul suprem, chiar daca lupta cu pretul propriei eternitati, stie ca are o datorie fata de stramosi si urmasi.
    Abia astept sa vad batalia eroica de proportii epice a celor 3 super-eroi impotriva lui Lex si a Raului.
    Fie ca Zorii Dreptatii sa Triumfe!
    Power to the Good People!

  9. Batman, deoarece doreste sa isi depasesca conditia de simplu muritor si pentru ca face o multime de fapte altruiste care de cele mai multe ori ii pun viata in pericol.

  10. Preferatul meu este Batman ❤. Imi place pentru ca are “jucarii” foarte tari, BatMobilul, il are pe Alfred, dar lasand glumele deoparte este om si isi face foarte bine treaba in ciuda faptului ca nu are puteri supraomemesti, n-a suferit vreo mutatie sau alte lucruri intamplate celorlalti super eroi. Intotdeauna l-am apreciat si abia astept sa vad daca Ben se va ridica la inaltimea celorlalti actori care l-au intruchipat pe Batman ?

  11. Superman deoarece poate face absolut orice si ar putea ajunge si oriunde in universul asta fără probleme

  12. Batman ca este om ca noi toți si tot ce face el ca Batman o face doar prin munca, antrenamente si prin inteligenta .

  13. Superman deoarece este primul film de care îmi aduc aminte ca am fost la el cînd eram mic. Și am rămas cu el în minte.

  14. Superman a fost la momentul apariției în România un film extraordinar. Și stătea lumea la coada. Asta se întîmpla acum aproape 40 de ani. Interpretul principal era Christopher Reeve

  15. Dintre cei trei supereroi , preferatul meu este Superman.
    In primul rand , nu l-am ales pentru ca am copilarit cu jocurile , benzile desenate , filmele in care a aparut , ci pentru ca la prima vedere , m-a surprins aspectul fizic placut , costumatia sa specifica. Rosul din componenta costumului scoate in evidenta luptele pe care le-a dus si le va duce in continuare pentru dreptate.
    In al doilea rand , ceea ce apreciez la acest personaj este faptul ca in filme se conformeaza cu preferintele vremii , evolueaza odata cu societatea.Vestimentatia sa indica prezenta unui om foarte puternic. In ciuda numeroaselor comentarii negative asupra mantiei sale , acest supererou longeviv pastreaza trasaturile initiale .

  16. Preferatul meu este Batman, deoarece dintre cei trei este eroul fara superputeri, fiind doar un pamantean cu calitati umane. Este mai ok ca un supererou sa transpire si sa sangereze din cand in cand. :))

  17. Batman este supereroul meu preferat deoarece, chiar daca nu are superputeri, el foloseste foarte multe gadget-uri si este capabil sa se adapteze la abilitatile oricarui alt oponent.

  18. WONDER WOMAN, fiindca este printesa razboinica ce demonstreaza ca si femeile pot fi luptatoare, puternice dar in acelasi timp iubitoare.

  19. Batman pentru ca este un erou inzestrat cu superputeri care l-ar face gelos pe Superman 🙂

  20. Batman pentru ca are o personalitate superioara fata de Superman.este popular si Superman mai scapi..de Batman nu!!

  21. Batman pentru ca are o personalitate superioara fata de Superman.este popular si de Superman mai scapi..de Batman nu!! The best Batman
    ..

  22. Batman, deoarece el nu este o anumită persoană, sau un zeu. El s-a dezvoltat în fața tuturor ca un simbol al dreptății. Fiecare se gândește la el în diferite moduri, dar atunci când semnul lui Batman se reflectă in nori, lumea știe că indiferent că de la un mutant sau om, sau cum și-l imaginează fiecare, orașul Gotham va avea parte de dreptate, de fiecare dată când va fi nevoie, pâna la ultima răsuflare a liliacului, din care ulterioi va renaste o nouă speranță, flacăra dreptății va arde in continuare si noi generatii vor mentine echilibrul dintre nebunie si justiție, dintre bine si rau, si dintre zeu si om .

  23. Batman, pentru ca este un erou chiar daca nu are super puteri. Mai mult de atat imi place stilul lui de detectiv si felul cum trateaza diferitele situatii in care este implicat.

  24. Superman intrucat este cel mai popular si iubit personaj din toate timpurile . Este un tanar dezorientat, care are niste calitati ce depasesc puterea de intelegere a oamenilor.

  25. Batman , pentru ca este adorat de cei mici in special de baieti pentru calitatile sale si curajul iesit din comun.

  26. Superman deoarece este inzestrat cu calitatile cele mai necesare poate sa zboare,este rapid si este tipul de erou preferat de mine….Batman , pentru ca este adorat de cei mici in special de baieti pentru calitatile sale si curajul iesit din comun…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.