Game of Thrones: Season 5 – DVD Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Aventură, Dramă, Fantastic

VIDEO :

Rație de aspect: 16:9
Rație de aspect originală: 1.78:1
Regiune: 2

AUDIO :

Engleză: 5.1, Franceză 5.1, Germană 5.1, Spaniolă 5.1

SUBTITRĂRI :

Română, Daneză, Ebraică, Finlandeză, Franceză, Greacă, Norvegiană, Olandeză, Portugheză, Spaniolă, Suedeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 5

CLASIFICARE : I.M. 18

DATA LANSĂRII : MARTIE 2015

DURATA : 538 min

PREŢ : –

SINOPSIS:

Game of Thrones revine cu cel de-al cincilea sezon şi continuă aventurile personajelor noastre preferate. Războiul dintre cele cinci regate care părea cândva să fi ajuns la final intră acum într-o fază nouă şi mai haotică. Westeros este în pragul colapsului şi mulţi încearcă să  profite de moment pentru a-l „devora”.  Prin intermediul fiului ei mai mic, Tommen, Cersei Lannister pare să-şi fi atins în sfârşit visul de-a conduce Casa Lannister.

Drumul ei la putere a fost blocat până acum de bărbaţii din familia ei, însă acum pare că nimic nu-i mai poate sta în cale, chiar dacă regele de drept este Tommen, acesta încă este prea mic pentru a lua decizii importante şi poate fi uşor manipulat de mama lui. Practic, Cersei este acum conducătoarea celor Şapte Regate.

BONUSURI:

  • Anatomia unui episod: Mother’s Mercy – De la primele etape ale creației din camera scriitorului până la efectele vizuale, aici putem vedea crearea unui episod despre care fanii vor vorbi multă vreme de-acum încolo
  • Adevărata istorie din spatele Urzelii Tronurilor – George R. R. Martin și un grup de istorici explorează sursele de inspirație care au creat personajele din film și similitudinile cu evenimentele din perioada cunoscută sub numele de “Războiul Rozelor” precum și cu alte evenimente istorice într-un documentar cu 2 părți.
  • O zi din viață – Trei țări, sute de actori plus membri ai echipei de producție și o zi epopeică. O privire în culisele procesului de producție al sezonului 5.
  • Personaje noi/locații noi – Explorăm societăți, culturi și locații noi din sezonul 5.
  • Comentarii audio – 12 comentarii audio cu actorii și echipa de producție inclusiv David Benioff, D.B. Weiss, Peter Dinklage, Lena Headley, Kit Harington, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Natalie Dormer, Gwndoline Christie și mulți alții.
  • 4 scene căzute la montaj

DESPRE DVD-uri:

Carcasa DVD-ului este transparantă cu detaliile episoadelor în interior.

La fiecare DVD odată introdus în player intră direct în meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play se face selecția a unul din cele două episoade de pe fiecare DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.