Mediafax ne anunțā faptul cā Brad Pitt va juca în “Allied“, film ce va avea premiera pe 23 noiembrie, un thriller romantic a cărui acţiune se petrece în perioada celui de-al doilea Război Mondial, alături de actriţa franceză Marion Cotillard.

“Allied” este un film produs de GK Films, regizat de Robert Zemeckis. Filmările au loc în Londra, dar şi în Insulele Canare. Scenariul este semnat de Steven Knight, care a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu original, în 2004.al1

În film, Pitt joacă un ofițer de informații în Africa de Nord, în 1942, unde se întâlnește cu un luptător de rezistență franceză (Cotillard), într-o misiune de moarte in spatele liniilor inamice. Reuniţi, la Londra, relația lor este amenințată de presiunile extreme ale războiului.

allied-e1460439975236Producătorilor Zemeckis şi Steve Starkey, li se va alătura Graham King, care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film (“The Departed”/ “Cârtiţa”, 2006).Producătorii executivi ai peliculei vor fi Denis O’Sullivan, Jack Rapke, Jackie Levine, Patrick McCormick şi Knight.

Alături de cei doi, pe marile ecrane vor apărea şi Jared Harris, Lizzy Caplan, care a jucat în “Masters of Sex” şi Matthew Goode, recunoscut pentru rolul din serialul britanic “Downton Abbey”. Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele “Strania poveste a lui Benjamin Button”, “Armata celor 12 maimuţe” şi “Moneyball”. alliedActorul american a mai jucat, printre altele, în “Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Bastards” (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit, în 2014, primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului “12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. Anul acesta, actorul a fost din nou nominalizat la premiile Oscar pentru pelicula The Big Short, căruia i-a fost producător, dar şi actor principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.