Începe KINOdiseea la Arad!

0
1026
Ascultă acest articol


În perioada 18-22 aprilie, cei mici, dar și părinții, bunicii și profesorii lor se vor putea bucura de cele mai bune filme pentru copii și familie.

Printre filmele prezentate la KINOdiseea Arad, se numără:

LĂBUȘ (Ungaria, 2015, regia: Robert Pejo)

Inspirat de evenimente adevărate, Lăbuș este  povestea unui câine de salvare și a antrenorului său, care împreună reușesc să depășească obstacole numeroase pentru a obține faimă și succes internațioanal. Talentele lui Lăbuș pentru investigații și salvare, sub ghidarea lui Zoli, îi fac să-și împlinească destinul și îi definesc ca pe o adevărată echipă de salvare.

BAMSE ȘI ORAȘUL HOȚILOR  (Suedia, 2014, regia: Christian Ryltenius)

Bamse, Micul Hop și Țestoasă trebuie să o salveze pe Bunica din ghearele Jupânului Vulpoi. Acesta a răpit-o pentru a o împiedica să mai prepare miere pentru Bamse. El și prietenii lui pornesc într-o călătorie primejdioasă prin pădurea Goblin, spre Orașul Hoților.

KIRIKOU ȘI VRĂJITOAREA (Franța, Belgia, Luxemburg, 1998, regia: Michel Ocelot)

Kirikou e un băieţel dintr-un sat din Africa, asupra căruia Karaba vrăjitoarea a aruncat un cumplit blestem: izvorul a secat, iar oamenii dispar în modmisterios. Kirikou vrea să elibereze satul de vrăjitoare şi să-i descopere secretul, cu ajutorul Înțeleptului de pe Muntele Interzis.

 Intrarea este liberă la toate proiecțiile în limita locurilor disponibilie. Proiecțiile de la ora 10 vor fi dublate live în limba română. Pentru programul complet, accesați www.kinodiseea.ro sau www.cmcarad.ro. Pentru rezervări, sunați la 0371 501 072 (interior 104).

https://youtube.com/watch?v=8q9MfZ6kYvY%26width%3D1280%26height%3D720

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.