Sezonul 3 al serialului de succes Pompierii din Chicago are premiera numai la DIVA miercuri, 4 mai, la ora 21:00 și în fiecare miercuri vor fi difuate câte două episoade.

Al treilea sezon continuă povestea din sezonul anterior, imediat după explozia din apartment, de la finele acestuia. Pompierii de la Secţia 51 trec prin clipe grele și acest lucru îl afectează cel mai grav pe Severide (Taylor Kinney), care în primul episod îşi ia concediu. Ulterior, revine la muncă şi se mută cu Dawson (Monica Raymund) şi Casey (Jesse Spencer), pentru a avea pe cineva alături în această perioadă dureroasă, dar are probleme de-a lungul întregului sezon. O investigație descoperă că incediul pare a nu fi fost accidental. Şi ceilalţi membri ai secţiei au probleme personale: Casey şi Dawson au dificultăți în relaţie, iar lui Boden (Eamonn Walker) îi moare o rudă. În plus, secția însăşi trece prin momente delicate, dupa ce primește un apel dificil. În acest sezon apare un crossover triplu cu „Chicago P.D.” şi „Lege şi ordine: Brigada specială”.
Urmăriți sezonul 3 al serialului Pompierii din Chicago, în premieră numai la DIVA miercuri, 4 mai, cu două episoade difuzate de la ora 21:00. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.