Sezonul final al serialului Monk, în premieră la Universal Channel din 5 ianuarie 2015, difuzat de luni până vineri, de la ora 17:00, aduce în prim-plan numeroase vedete, printre care Meat Loaf, Elizabeth Perkins, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Dylan Baker, Teri Polo și Ed Begley Jr. Fiecare episod vine cu noi mistere, crime și cazuri pe care trebuie să le rezolve Monk, care tot mai caută răspunsuri legate de moartea misterioasă a soției lui. În final va primi răspunsurile respective, dar va descoperi în plus despre soția sa anumite lucruri la care nu se aștepta. Toate aceste provocări și revelații îi provoacă lui Monk și bucurie, dar și tristețe, căci povestea investigațiilor lui se încheie aici.

Pentru rolul lui Adrian Monk, un detectiv genial care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă, Tony Shalhoub (cunsocut din filmele Noaptea cea mare”, „Wings,” „Bărbaţii în negru”, „Maşini”) a câştigat trei Premii Emmy, un Glob de Aur şi două Premii SAG (la categoria „rol principal masculin într-un serial de comedie”). Din cauza afecţiunii sale psihologice, Monk şi-a pierdut postul legendar de detectiv în cadrul Poliţiei din San Francisco. Tragica ucidere a soţiei sale, care a rămas nerezolvată, l-a făcut să dezvolte o fobie în legătură cu germenii, înălţimile, aglomerările urbane şi multe altele, fapt care îi ameninţă serios activitatea de detectiv şi viaţa de zi cu zi.

Acesta este ultimul sezon al poveştii laureate cu Emmy a genialului şi trăsnitului detectiv Adrian Monk. I se spune „detectivul defect” pentru că este obsesiv-compulsiv şi se teme de toate, dar asta nu înseamnă că Adrian Monk nu ştie să obţină rezultate când nevoia o cere. Acum începe cea mai importantă investigaţie din viaţa lui, după ce apar noi dovezi despre uciderea soţiei sale, iar cazul este deschis din nou. Monk va risca totul, inclusiv propria viaţă, pentru a afla cine este criminalul şi a putea trece peste asta odată pentru totdeauna. Va reuşi oare să revină printre foştii colegi din poliţie şi să scape de tulburarea obsesiv-compulsivă pentru totdeauna?

Urmăriți sezonul 8 al serialului Monk, ultimul sezon, în premieră la Universal Channel de luni, 5 ianuarie, de la ora 17:00. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.