Crime + Investigation (CI) va lansa astăzi “60 de zile după gratii” – o serie nouă şi originală care urmăreşte şapte oameni nevinovaţi ce intră în periculoasa lume a deţinuţilor din penitenciarul Clark County din Jeffersonville, Indiana. Ei încearcă să dezvăluie problemele interne de aici şi adevărul despre viaţa din spatele gratiilor. Din cauza corupţiei din acest penitenciar, şeriful Jamey Noel a conceput un program în care şapte civili vor trăi 60 de zile printre deţinuţi fără ca gardienii, ceilalţi prizonieri sau poliţiştii să le cunoască secretul. Acest serial cu 11 episoade va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 22:00.

Cu ajutorul imaginilor surprinse permanent de camere, serialul documentar scoate la lumină problemele din închisoare şi oferă telespectatorilor o imagine personală a modului în care cei şapte se adaptează în noul mediu, necunoscut şi înfricoşător. “60 de zile după gratii” reprezintă o analiză introspectivă a vieţii din penitenciar, din perspectiva unor oameni care nu au fost acuzaţi sau condamnaţi niciodată cu adevărat.

“Nu este un secret că închisoarea Clark County avea probleme, iar noi a trebuit să adoptăm o măsură rapidă pentru a prelua controlul. Singurul mod prin care puteam înţelege ce se întâmplă a fost să introducem şapte oameni nevinovaţi în sistem, pentru a ne oferi informaţii la prima mână. Aceşti voluntari curajoşi ne-au ajutat să identificăm situaţiile critice, pe care nişte ofiţeri sub acoperire nu ar fi fost în stare să le descopere,”

a declarat şeriful Jamey Noel.

“60 de zile după gratii” este produs de Lucky 8 TV pentru A&E Network. Producătorii executivi ai Lucky 8 TV sunt Gregory Henry, Kimberly Woodard şi Jeff Grogan, iar producătorii executivi ai A&E Networks sunt Elaine Frontain Bryant, Shelly Tatro, Drew Tappon şi Brad Holcman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.