Mariah Carey, talentata cântăreață și compozitoare recompensată cu numeroase premii internaționale de-a lungul carierei sale de succes, vine la E! pentru a arăta fanilor și publicului larg aspecte complet necunoscute până acum, din viața sa. Docu-seria de opt episoade intitulată Mariah’s World o urmărește pe Mariah Carey în turneul său Sweet Sweet Fantasy prin Marea Britanie, Europa și Africa, dar și pe măsură ce se pregătește pentru apropiata sa căsătorie.

 Mariah’s World, care va avea premiera în SUA duminică, 4 decembrie 2016, pătrunde îndeaproape în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului. După premiera americană, seria va debuta și la alte 15 canale internaționale E!, ajungând la publicul din 153 de țări, în 24 de limbi. În România, premiera docu-seriei Mariah’s World va fi duminică, 11 decembrie, exclusiv la E!

Artista a făcut acest anunț în cadrul evenimentului bianual Television Critics Association (TCA), unde a vorbit publicului despre acest mult așteptat program TV. Vara aceasta, Mariah va continua cea de a doua parte a show-ului său intitulat Mariah #1 to Infinity de la Caesars Palace, din Las Vegas. La toamnă, Mariah se va îndrepta către America Latină, unde susține turneul său Sweet Sweet Fantasy, spre bucuria fanilor săi din Argentina, Chile, Brazilia și Mexic.

Mariah Carey este artista solo cel mai bine vândută a tuturor timpurilor, cu peste 220 de milioane de discuri vândute și 18 single-uri ajunse pe primele locuri în topuri – cel mai mare număr pentru o artistă solo în istorie. Înzestrată cu un talent remarcabil, o figură luminoasă și plină de viață, a fermecat publicul de-a lungul a peste un sfert de secol. Cântăreață, compozitoare și producătoare de succes, Carey a fost recompensată cu cinci premii Grammy, cu 21 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards, printre altele și a fost desemnată Billboard’s Artist of the Decade și The World Music Awards’ World’s Best Selling Female Artist of the Millennium.

Mariah Carey și-a dedicat cu generozitate timpul și energia și cauzelor filantropice, printre care Save the Music, World Hunger Relief, Elton John AIDS Foundation și Make-A-Wish Foundation.

Mariah’s World este produs de Bunim/Murray Productions în asociere cu Magic Carpet Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam și Chris Ray sunt Producători Executivi pentru Bunim/Murray Productions. Mariah Carey și Stella Bulochnikov sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.