Picture shows: D.I. Lestrade (RUPERT GRAVES), Mary Watson (AMANDA ABBINGTON), John Watson (MARTIN FREEMAN), Mrs Hudson (UNA STUBBS), Mycroft Holmes (MARK GATISS), Sherlock Holmes (BENEDICT CUMBERBATCH) and Molly Hooper (LOUISE BREALEY).

Diseară, AXN difuzează primele episoade din noile sezoane ale Sherlock și Sherlock Holmes și Dr. Watson (Elementary). Ia-ți porția dublă de Sherlock, de la 21:00 și de la 23:00!

Synopsis Sherlock – sezonul al patrulea

Sherlock revine la AXN cu trei noi episoade, în care cazurile extraordinare sunt rezolvate de Sherlock și John Watson cu multă abilitate, simț al umorului, lacrimi, stări de șoc și multe surprize.

Mult așteptatul sezon al patrulea, produs de Hartswood Films, îl regăsesc pe detectivul nostru favorit înapoi în Regatul Unit, iar pe Dr. Watson și pe soția lui, Mary, în pregătiri pentru o nouă viață, aceea de părinți.

Primul episod: 27 martie 2017, ora 21:00, The Six Thatchers

Sherlock preia un caz ciudat: șase busturi statuare ale prim-ministrului Margaret Thatcher sunt vandalizate. Cine are un asemenea interes și care este obiectivul acestei acțiuni? Vom afla mai multe în curând.

Synopsis Sherlock Holmes și Dr. Watson (Elementary) – sezonul al cincilea

Sherlock Holmes și Dr. Watson vine cu cel de-al cincilea sezon pe AXN și începe exploziv: un criminal în serie, cu o semnătură distinctivă – bombe, începe să fie din nou activ, după șase ani de pauză. Watson caută atunci ajutorul lui Shinwell Johnson (Nelsan Ellis), un fost pacient a cărui viață ea a salvat-o pe când era chirurg. Holmes observă că Watson este nefericită și se întreabă dacă întreaga ei carieră de detectiv o mulțumește.

Primul episod: 27 martie 2017, ora 23:00, Folie a Deux

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.