Avanpremieră DokStation: „Mistaken for Strangers” la DESCHIS Gastrobar

0
1009
Ascultă acest articol


Miercuri, 24 august, ora 19.30, la DESCHIS Gastrobar, va avea loc avanpremiera DokStation. În cadrul evenimentului va fi proiectat filmul documentar Mistaken for Strangers (2013), regia Tom Berninger, precedat de un concert live de cover-uri The National, susținut de muzicienii Doru Trăscău și Andi Dumitrescu.

Regizat de Tom Berninger, fratele mai mic al liderului formației The National, Matt Berninger, Mistaken for Strangers este un film care pleacă de la intenția de a documenta un turneu și ajunge să facă cu onestitate, umor și duioșie, portretele celor doi frați, cu bune și cu rele. Înaintea proiecției, muzicianul Doru Trăscău (The Mono Jacks, AB4) va susține, alături de invitații săi, un concert de cover-uri The National și alte surprize sonore pregătite special pentru acest eveniment.

The National este o trupă indie rock americană, formată în Cincinnati, în 1999. Formaţia este alcătuită din Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitară şi clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) şi Bryan Devendorf (tobe). Trupa a înregistrat şase albume de studio, cel mai recent fiind Trouble Will Find Me, lansat în mai 2013. Matt Berninger a anunțat că noul album, ce va avea influențe electronice, va fi înregistrat după o serie de concerte cu noile piese, de-a lungul verii 2016.
În augusto Jacks/ AB4) care va avea cativa invitati speciali.

Doru Trăscău a început prin a revoluționa peisajul muzical autohton, acum mai bine de un deceniu și jumătate, odată cu formația AB4, una dintre primele trupe de rock alternativ din România. În 2008, Doru a pus bazele unui nou proiect muzical, The Mono Jacks, care în acest moment este una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternative de la noi. Vara aceasta The Mono Jacks a lansat un nou single, Drumul.
Andi Dumitrescu este liderul îndrăgitei formații folk rock Bucium, alături de care pregătește lansarea albumului conceptual Miorița în luna decembrie a acestui an.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. DESCHIS Gastrobar este situat în strada Splaiul Unirii, nr.160.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.