În data de 16 septembrie va avea loc în cinematografele din întreaga țară premiera filmului DACĂ TRUMAN AR VORBI, în regia lui Cesc Gay (UNA PISTOLA EN CADA MANO, FICTION), o coproducție Argentina/Spania. În România filmul este distribuit de FREEALIZE.

Doi prieteni din copilărie se reîntâlnesc după mulţi ani. Separaţi de Oceanul Atlantic, cei doi şi-au trăit vieţile pe continente diferite, dar la întâlnire se poartă de parcă nu s-ar fi despărţit niciodată.

Julian (Ricardo Darín) şi Tomas (Javier Cámara) vor petrece câteva zile de neuitat împreună. Vor râde, îşi vor aduce aminte şi vor plânge… pentru că reuniunea lor este şi un rămas-bun. DACĂ TRUMAN AR VORBI este un film despre prietenie şi dragoste, un portret plin de umor şi sinceritate al unei despărțiri și al unei regăsiri de sine.

În esenţă, DACĂ TRUMAN AR VORBI este o încercare de a descrie dezorientarea, nesiguranţa şi necunoscutul, un amestec continuu de comedie şi emoţie, ironie şi tandreţe, un amalgam de trăiri care va face publicul să râdă, să plângă, să mediteze şi să zâmbească. Şi ce mod mai potrivit de a spune o astfel de poveste decât cu ajutorul unui duo comic adorabil precum Ricardo Darín şi Javier Cámara, fără să uităm celălalt protagonist al poveştii, câinele Truman. Trioul pe care-l formează va fi sprijin pentru fiecare dintre ei în goana de trăiri intense prin care vor fi nevoiţi să treacă.“  – Cesc Gay.

Tag-line: Doi prieteni de-o viață. Un câine care e parte din familie. O poveste despre ei. Poate fi oricând  o poveste despre noi. Un cumul de emoții. Din 16 septembrie la cinema.

Filmul va avea avanpremiera în cadrul festivalului Película – Latin American FILM&EXPERIENCE (14-18 septembrie 2016, București, www.pelicula-lafe.ro) unde va proiectat în datele de 14 si 18 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.